NIEUW-ZEELAND

BACKPACKEN

Backpacken in Nieuw-Zeeland betekent bij Oak Travel een ultiem avontuur met andere internationale reizigers en te gekke stafleden. Ontdek met de veelzijdige groep het vulkanische Noordereiland met zijn bruisende steden en rijke Maori cultuur. Daarna is het tijd om het Zuidereiland te ontdekken, want dat is totaal anders. Het Zuidereiland beschikt over prachtige bergen, ongerepte natuur, gletsjers en de adrenaline stad Queenstown. Maak een keuze uit drie verschillende tours en ontdek adembenemende plekken met de lokale ‘kiwi’ begeleiders.

CAMPERS & BUSPASSEN

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noorder- en Zuidereiland. De afstanden zijn daardoor erg groot, dus de beste optie om Nieuw-Zeeland te verkennen is per bus of camper. Een camper huren in Nieuw-Zeeland is het populairst, je kunt op de mooiste plekken kamperen en net even wat meer kan zien dan de gewone toerist. Van een budget camper tot aan een een luxe motorhome met douche en toilet, voor iedereen maken we een passende offerte.
Een mooie manier om snel contact te leggen met andere reizigers, is door mee te reizen met de hop-on hop-off Stray bus. Elke Stray buspas is flexibel en 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. 

VRIJWILLIGERSWERK

Combineer je onvergetelijke reis met vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland. Op het schiereiland Coromandel kun je als vrijwilliger meewerken aan het behoudt van de natuurlijke omgeving van het schiereiland. Lever jouw bijdrage om te voorkomen dat de Kiwi’s binnen 30 jaar uitsterven. Dit is een geweldige kans om in het buitenland te reizen, deel te nemen aan een interessant vrijwilligersproject en kennis te maken met de rijke Maori cultuur en omgeving.

BACKPACKEN

CAMPERS

VRIJWILLIGERS
WERK

WERKEN & REIZEN

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland een unieke en leerzame ervaring voor veel jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Met een startpakket in Auckland is het begin van je werk en reis avontuur in Nieuw-Zeeland alvast goed geregeld. Tijdens de eerste 4 of 7 nachten hoef je nergens over na te denken, want alles wordt namelijk voor je geregeld. Alle startpakketten bestaan onder andere uit accommodatie en leuke activiteiten. Daarnaast ontvang je bij aankomst een SIM kaart en wordt er een bankrekening en tax file number voor je aangevraagd. Onze partner ter plekke helpt je natuurlijk ook met het zoeken naar werk en het opbouwen van je Engelse CV.

Werken in Nieuw-Zeeland kan alleen als je een working holiday visum aanvraagt bij de Nieuw-Zeelandse immigratiedienst. De kosten hiervoor zijn omgerekend €175,-. Na goedkeuring mag je voor 12 maanden in Nieuw-Zeeland werken.

REIS OP MAAT

Nieuw-Zeeland is het land bij uitstek om doorheen te reizen, maar reizigers weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Oak Travel heeft daarom een ‘Reis op Maat’ waarin jij met behulp van het Oak Travel team zelf je reis kunt samenstellen. Kies eerst of je met een camper of bus wilt reizen, daarna de tours en als laatst eventueel het aantal overnachtingen in een hostel. Wij geven je natuurlijk zo goed mogelijk advies en helpen je van A tot Z. Alle activiteiten, buspassen en overnachtingen kunnen we met een vaste en open datum vastleggen.

WERKEN &
REIZEN

REIS OP
MAAT