Backpacken

Backpacken in Nieuw-Zeeland betekent bij Oak Travel het ultieme avontuur aangaan met andere internationale reizigers en te gekke stafleden. Ontdek met de veelzijdige groep het vulkanische Noordereiland met zijn bruisende steden en rijke Maori cultuur. Dit deel van Nieuw-Zeeland is ontzettend veelzijdig en leent zich goed voor mooie wandelingen of fietstochten.
Daarna is het tijd om het Zuidereiland te ontdekken, want dit deel van Nieuw-Zeeland is totaal anders. Het Zuidereiland beschikt over prachtige bergen, ongerepte natuur, gletsjers en de adrenaline stad Queenstown. Maak een keuze uit drie verschillende tours en ontdek adembenemende plekken met de lokale ‘kiwi’ begeleiders.

Campers

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden, het Noorder- en Zuidereiland. De afstanden zijn daardoor erg groot, dus de beste optie om Nieuw-Zeeland te verkennen is per bus of camper. Een camper huren in Nieuw-Zeeland is het populairst, je kunt op de mooiste plekken kamperen en net even wat meer zien dan de gewone toerist. Van de budget camper tot aan een luxe motorhome met douche en toilet, voor iedereen maken we een passende offerte.
Een mooie manier om snel contact te leggen met andere reizigers, is door mee te reizen met de hop-on hop-off Stray bus. Elke Stray buspas is flexibel en 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt.

Werken & Reizen

Werken en reizen in Nieuw-Zeeland is een unieke en leerzame ervaring voor veel jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Met een startpakket in Auckland is het begin van je werk en reis avontuur in Nieuw-Zeeland alvast goed geregeld. Tijdens de eerste 4 of 7 nachten hoef je nergens over na te denken, want alles wordt namelijk voor je geregeld. Alle startpakketten bestaan onder andere uit accommodatie en leuke activiteiten. Daarnaast ontvang je bij aankomst een SIM kaart en wordt er een bankrekening en tax file number voor je aangevraagd. Onze partner ter plekke helpt je natuurlijk ook met het zoeken naar werk en het opbouwen van je Engelse CV.

Vrijwilligerswerk

Combineer je onvergetelijke reis met vrijwilligerswerk in Nieuw-Zeeland. Op het schiereiland Coromandel kun je als vrijwilliger meewerken aan het behoudt van de natuurlijke omgeving van het schiereiland. Lever jouw bijdrage om te voorkomen dat de Kiwi’s binnen 30 jaar uitsterven. En dit is natuurlijk een geweldige kans om in het buitenland te reizen, deel te nemen aan een interessant vrijwilligersproject en kennis te maken met de rijke Maori cultuur en omgeving.