BACKPACKEN
IN NIEUW-ZEELAND

Backpacken in Nieuw-Zeeland betekent bij Oak Travel nieuwe ervaringen, vrienden maken voor het leven en cultuur snuiven! Ontdek met de groep het vulkanische Noordereiland met zijn bruisende en rijke Maori cultuur. Het Zuidereiland is totaal anders, want dit beschikt over vele prachtige bergen, ongerepte natuur gletsjers en thrill-seeking activiteiten. Maak een keuze uit drie verschillende tours en ontdekt de adembenemende plekken waar de gewone toerist niet snel komt.

Wil je graag alles zelf bepalen en ergens langer verblijven, check dan onze Reis op Maat pagina. Je kunt in het formulier aangeven of je met een camper, auto of buspas wilt gaan reizen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende tours op het Noorder- en Zuidereiland. En kun je een hostelpas boeken, zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je ergens in een hostel verblijft.

Als je maximaal 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, dan hoef je geen toeristenvisum aan te vragen. Bij aankomst in Nieuw-Zeeland ontvang je een stempel in je paspoort….that’s it! Als je graag wilt werken en reizen in Nieuw-Zeeland, dan moet je een Working Holiday visum aanvragen. Binnen zeven werkdagen krijg je per e-mail een goedkeuring, mits je niet over een crimineel verleden beschikt. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering aanvraagt, kies dan bijvoorbeeld voor een globetrotter reisverzekering van Allianz en Oak Travel. Je bent dan tijdens het werken, reizen, studeren of stage in het buitenland maximaal 24 maanden verzekerd.

tour door Nieuw-Zeeland

NOORDEREILAND

TOUR

7 DAGEN – VANAF €1199,-

Nice view!

ZUIDEREILAND

TOUR

7 DAGEN – VANAF €1375,-

Hobbit Town

NIEUW-ZEELAND

TOUR

16 DAGEN – VANAF €2599,-

optimized-ad348-mount-hutt-canterbury-julian-apse

REIS OP MAAT

NIEUW-ZEELAND

STEL JE EIGEN REIS SAMEN!

Base Auckland

HOSTELPASSEN

DOWN UNDER

VANAF €249,-