Ontdek het Noorder en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Backpacken

Backpacken in Nieuw-Zeeland betekent nieuwe ervaringen, cultuur snuiven en de ongerepte natuur ontdekken. Ontdek op het Noordereiland de rijke Maori cultuur, bruisende steden en de vele geothermische plekken. Ben je gek op thrill-seeking activiteiten, hiken en buitensport dan is het Zuidereiland perfect voor je ultieme reis. Op welke manier je ook door Nieuw-Zeeland reist, je ontdekt de meest adembenemende plekken waar de gewone toerist niet snel komt.

Het meest populaire vervoersmiddel door Nieuw-Zeeland is natuurlijk de camper. Maar met niet alleen een camper kun je door Nieuw-Zeeland reizen. Een perfect alternatief is de Stray bus en verken met een van de buspassen het vulkanische Noordereiland en bergachtige Zuidereiland. Zou je Nieuw-Zeeland graag in een groep willen verkennen, dan kun je deelnemen aan verschillende tours. Denk bijvoorbeeld aan een tour op het Noordereiland of Zuidereiland, of een complete Nieuw-Zeeland tour met verschillende gave activiteiten.

Reis op Maat

Wil je meer vrijheid en zijn er andere activiteiten die je graag wilt doen? Je reisschema uitwerken tijdens het reizen is namelijk ook heel leuk. Kies dan uit een van de drie verschillende Stray buspassen voor het Noorder- en Zuidereiland. Je kunt onderweg je reis aanpassen naar jouw wensen en je kunt ter plekke de gaafste tours door Nieuw-Zeeland boeken.

Ook super handig is een Nomads flexibele hostelpas. Hiermee kun je in verschillende hostels door heel Nieuw-Zeeland verblijven. Je krijgt namelijk met deze pas toegang tot meer dan 40 hostels in Nieuw-Zeeland en je ontvangt een 1-jarig Nomads lidmaatschap.

Regelen voor vertrek

Als je voor maximaal 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, dan hoef je geen toeristenvisum aan te vragen. Bij aankomst in Nieuw-Zeeland krijg je namelijk gewoon een stempel in je paspoort. Wil je het reizen combineren met werken, dan moet je een Working Holiday visum aanvragen. Binnen vier werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt.

Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies bijvoorbeeld voor een globetrotter reisverzekering van Allianz. Je bent tijdens je reis in het buitenland maximaal 24 maanden verzekerd.

Nieuw-Zeeland Noordereiland tour
Noordereiland
Tour

Auckland – Wellington
7 Dagen
Vanaf €1199,-

Bekijk Tour
Nieuw-Zeeland Zuidereiland tour
Zuidereiland
Tour

Christchurch – Christchurch
7 Dagen
Vanaf €1259,-

Bekijk Tour
Nieuw-Zeeland Zuidereiland tour
Nieuw-Zeeland
Ultimate Tour

Auckland/Christchurch
16 Dagen
Vanaf €2475,-

Bekijk Tour
Skiën Nieuw-Zeeland Ski en Snowboard tour
Ski & Snowboard
Tour

Christchurch – Christchurch
7 Dagen
Vanaf €1169,-

Bekijk Tour
Nieuw-Zeeland Xreme tour
Kiwi Xtreme
Tour

Christchurch – Christchurch
7 Dagen
Vanaf €1525,-

Bekijk Tour
Reis op Maat Nieuw-Zeeland
Stel Je Nieuw-Zeeland Reis Zelf Samen

Nieuw-Zeeland
1 Tot 12 Maanden
Vanaf €49,-

Bekijk Mogelijkheden
Base Queenstown
Hostelpassen
Down Under

Nieuw-Zeeland
Nomads Hostels
Vanaf €249,-

Bekijk Hostelpassen

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’