BACKPACKEN
IN NIEUW-ZEELAND

Backpacken in Nieuw-Zeeland betekent bij Oak Travel nieuwe ervaringen, vrienden maken voor het leven en cultuur snuiven! Ontdek met een camper, een tour of met de hop-on hop-off Straybus het vulkanische Noordereiland met haar bruisende steden en de rijke Maori cultuur. Sla ook zeker niet het Zuidereiland over! Totaal anders dan het Noordereiland, beschikt het zuiden van Nieuw-Zeeland over vele prachtige bergen, ongerepte gletsjers en thrill-seeking activiteiten. Je kunt bij Oak Travel een keuze maken uit 3 verschillende groepstours of als je meer op eigen gelegenheid wilt reizen, dan kies je voor een camper of de hop-on hop-off Straybus. Op welke manier je ook reist door Nieuw-Zeeland, je ontdekt de meest adembenemende plekken waar de gewone toerist niet snel komt.

Wil je alles graag zelf uitstippen met een beetje advies van het Oak Team, bekijk dan onze Reis op Maat pagina. We hebben al een aantal tours op het Noorder- en Zuidereiland voor je uitgezocht, maar er is nog veel meer mogelijk! Kies het vervoer waar jij je prettig bij voelt en boek bijvoorbeeld een hostelpas, zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je in een hostel verblijft.

Als je maximaal 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, dan is het niet nodig een toeristenvisum aan te vragen. Bij aankomst in Nieuw-Zeeland ontvang je een stempel in je paspoort….that’s it! Als je graag wilt werken en reizen in Nieuw-Zeeland, dan moet je een Working Holiday visum aanvragen. Zorg ervoor dat je beschikt over $4200,- NZD en genoeg geld voor een retourticket. Ook is een reisverzekering verplicht gedurende de gehele reisperiode. Voor een goede reisverzekering, kies je voor de Globetrotter verzekering van Allianz en Oak Travel. Je bent dan tijdens het werken, reizen, studeren of stage in het buitenland maximaal 24 maanden verzekerd.

tour door Nieuw-Zeeland

NOORDEREILAND

TOUR

7 DAGEN – VANAF €1199,-

Nice view!

ZUIDEREILAND

TOUR

7 DAGEN – VANAF €1375,-

Hobbit Town

NIEUW-ZEELAND

TOUR

16 DAGEN – VANAF €2599,-

optimized-ad348-mount-hutt-canterbury-julian-apse

REIS OP MAAT

NIEUW-ZEELAND

STEL JE EIGEN REIS SAMEN!

Base Auckland

HOSTELPASSEN

DOWN UNDER

VANAF €249,-