WERKEN & REIZEN
IN NIEUW-ZEELAND

Ben je van plan om een tussenjaar te nemen en te gaan werken en reizen in Nieuw-Zeeland? Met een startpakket van Oak Travel zit je dan namelijk altijd goed! De startpakketten in Auckland bestaan onder andere uit accommodatie, verschillende activiteiten, SIM kaart, Nieuw-Zeelandse bankrekening en tax file number. Onze partner ter plekke helpt je natuurlijk ook met het zoeken naar werk en het opbouwen van je Engelse CV.

Veel backpackers gaan in Nieuw-Zeeland werken, zodat ze met hun welverdiende geld het land verder kunnen ontdekken. Naast hard werken en geld verdienen, ontmoet je tijdens werktijd ook leuke mensen en leer je wat meer over de lokale en Maori cultuur. Om snel in Nieuw-Zeeland aan de slag te gaan kun je gebruik maken van de Oak Travel startpakketten in Auckland. Bij alle startpakketten ontvang je bij aankomst een SIM kaart, zodat je direct vrienden en familie kan bellen of smsen. Ook wordt er een bankrekening geopend en een Tax File Number aangevraagd.

Daarnaast informeren ze over alles wat je moet weten over werken, wonen en reizen in Nieuw-Zeeland. Boek je het Auckland Experience pakket dan ga je met een internationale groep veel leuke activiteiten ondernemen, zoals het Coromandel Schiereiland en Mt. Rangitoto.

Als je bijvoorbeeld in Auckland, Wellington, Queenstown of Christchurch gaat werken, dan kun je vanuit daar direct gaan reizen. Boek bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om het Noorder- en Zuidereiland op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Heb je het dus ergens naar je zin, dan blijf je gewoon een aantal dagen of weken langer. De buspas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je het voor de eerste keer gebruikt. Als je in Nieuw-Zeeland wilt werken dan moet je wel een working holiday visum aanvragen. Binnen zeven werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies dan bijvoorbeeld voor een globetrotter reisverzekering van Allianz. Je bent dan tijdens je reis, studie of stage maximaal 24 maanden verzekerd.

Auckland werken en reizen

AUCKLAND

YEP

4 NACHTEN – VANAF €459,-

sky tower auckland in Nieuw-Zeeland

AUCKLAND

EXPERIENCE

7 NACHTEN – VANAF €689,-