Werken en reizen in Nieuw-Zeeland met een Oak Travel Startpakket

Startpakketten

Ben je van plan om een tussenjaar te nemen en te gaan werken en reizen in Nieuw-Zeeland? Met een startpakket van Oak Travel zit je dan namelijk altijd goed! De startpakketten in Auckland bestaan onder andere uit accommodatie, verschillende activiteiten, SIM kaart, Nieuw-Zeelandse bankrekening en tax file number. Onze partner ter plekke helpt je natuurlijk ook met het zoeken naar werk en het opbouwen van je Engelse CV.

Veel backpackers gaan in Nieuw-Zeeland werken, zodat ze met hun welverdiende geld het land verder kunnen ontdekken. Want Nieuw-Zeeland heeft zoveel te bieden! Het Noordereiland staat vooral bekend om de vulkanen, warmwaterbronnen en geisers. Daarentegen kent het Zuidereiland geen actieve vulkanen, maar wel prachtige fjorden en natuurlijk de giga Southern Alps.

Dus verken het prachtige Nieuw-Zeeland, naast het harde werken en geld verdienen. Maar ook ontmoet je natuurlijk tijdens werktijd leuke mensen en leer je alles over de Maori cultuur. Dus wil jij snel in Nieuw-Zeeland aan de slag, maak dan gebruik van de Oak Travel startpakketten in Auckland!

Reizen

Als je bijvoorbeeld in Auckland, Wellington, Queenstown of Christchurch gaat werken, dan kun je vanuit daar direct gaan reizen. Doormiddel van een hop-on hop-off buspas van Stray, kun je het Noorder- en Zuidereiland op eigen tempo verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Heb je het dus ergens naar je zin, dan blijf je gewoon een aantal dagen of weken langer. De buspas is namelijk 12 maanden geldig vanaf het moment dat je het voor de eerste keer gebruikt.

Regelen voor vertrek

Als je in Nieuw-Zeeland wilt werken dan moet je een working holiday visum aanvragen. Binnen zeven werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies dan bijvoorbeeld voor een globetrotter reisverzekering van Allianz. Je bent dan tijdens je reis, studie of stage maximaal 24 maanden verzekerd.

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’

Werken en Reizen Nieuw-Zeeland
Auckland
YEP

4 Nachten
Vanaf €499,-

Bekijk Startpakket
Werken en Reizen Auckland Nieuw-Zeeland
Auckland
Ultimate

7 Nachten
Vanaf €699,-

Bekijk Startpakket