Olifanten Vrijwilligerswerk Project

Via Oak Travel kun je deelnemen aan een vrijwilligerswerk project in Thailand. Zoals het werken bij een opvang voor olifanten en andere wilde dieren, want de opvangcentrums kunnen wel wat hulp gebruiken! Als je ervoor kiest om vrijwilligerswerk te gaan doen in Thailand, dan ervaar je de perfecte combinatie van vriendelijke bevolking, prachtige omgeving en de vele bezienswaardigheden. Dit maakt Thailand een gave bestemming om vrijwilligerswerk te doen.

De wilde olifanten in Thailand vechten op dit moment om te overleven, want er leven namelijk nog maar zo’n 2000 wilde olifanten in de regenwouden. De olifanten die worden opgevangen, zijn voornamelijk werkolifanten die vroeger werken gebruikt in de houtindustrie. Helaas zijn er in Thailand geen wetten om het misbruik en de mishandeling te voorkomen, daarom is het een noodzaak om deze prachtige dieren te helpen.

Wildlife Vrijwilligerswerk Project

Het Wildlife Rescue Centre in Thailand is opgericht, om wilde dieren te redden en te rehabiliteren. Vaak worden er dieren opgevangen, die werden gebruikt als toeristische attractie of als huisdier. En in de meeste gevallen gaat het dan om apen en halfapen. Op dit moment heeft het opvangcentrum al aan veel verschillende wilde dieren onderdak gegeven, waarvan een aantal van hen voor een korte periode en een aantal permanent.

Wie geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk met dieren, in het bijzonder met olifanten en apen, zijn altijd welkom! Dus pak deze geweldige kans om deel te nemen aan een leuk vrijwilligersproject. Naast het meewerken aan dit project, is het gaaf om dit te combineren met een groepsreis en kennis te maken met de Thaise cultuur.

Olifanten Vrijwilligerswerk Project Thailand

1 tot 12 weken
Vanaf €595,-

Bekijk Project
Wildlife Vrijwilligerswerk Thailand

1 tot 12 weken
Vanaf €595,-

Bekijk Project

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’