Surfen in Indonesië

Surfen in Indonesië is een gave en unieke ervaring. Indonesië beschikt namelijk over de beste surflocaties, zoals op het wereldberoemde eiland Bali, Mentawai, Lombok en Red Island. Of je nu begint met surfen of dat je al een ervaren surfer bent, de surf instructeurs brengen je naar golven die bij jouw niveau passen.

Het 8-daagse avontuur Bali Surfen & Eilandhoppen, biedt voor ieder surf niveau de beste surfspots. Je verblijft in Canggu op Bali, Red Island op Java en op het prachtige Nusa Lembongan. Ontdek de prachtige witte stranden en het heldere water van Nusa Lembongan. Je kunt als extra activiteit zwemmen met de grote manta roggen! Je kan ook deelnemen aan het 16-daagse surfavontuur, waarbij je ook nog een bezoek brengt aan het mooie Lombok.

Of stap uit je comfort zone en ga surfen op Mentawai, want bij de Mentawai eilanden zijn de beste golven ter wereld te vinden! Het surfkamp op Mentawai ligt bij het eiland Sumatra. Het eiland Sumatra is niet heel erg toeristisch, maar surfen bij de Mentawai eilanden moet je echt gedaan hebben. Hier zijn de mooiste golven te vinden voor beginnende en gevorderde surfers!

Surfen en Yoga combineren tijdens dit surfkamp

3-5 dagen | vanaf €325,-

Surfkamp
Canggu Bali

Bekijk Surfpakket
Surfen in Indonesië, Bali, Java en Nusa Lembongan

8 dagen | €735,-

Bali – Red Island –
Nusa Lembongan

Bekijk Surftour
Mentawai Surfkamp in Indonesie

10-17 dagen | vanaf €1195,-

Surfkamp
Mentawai

Bekijk Surfkamp
Accommodatie Nusa Lembongan

16 dagen | €1435,-

Bali – Red Island –
Lombok – Nusa Lembongan

Bekijk Surftour

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’