Surftours & Yogalessen in Indonesië

Surfen

Surfen in Indonesië is een super gave en unieke ervaring. Indonesië beschikt namelijk over de beste surflocaties, zoals op het wereldberoemde eiland Bali, Mentawai, Sumbawa, Lombok en Red Island. Of je nu begint met surfen of dat je al een ervaren surfer bent, de surf instructeurs brengen je naar golven die bij jouw niveau passen.

Het 8-daagse avontuur Bali Surfen & Eilandhoppen, biedt voor ieder surf niveau de beste surfspots. Je verblijft in Canggu op Bali, Red Island op Java en op het prachtige Nusa Lembongan. Ontdek de prachtige witte stranden en het heldere water van Nusa Lembongan. Je kunt als extra activiteit zwemmen met de grote manta roggen! Je kan ook deelnemen aan het 16-daagse surfavontuur, waarbij je ook nog een bezoek brengt aan het mooie Lombok.

Yogales

Stap uit je comfort zone en ga surfen op Sumbawa of Mentawai. Op Sumbawa, maar vooral bij de Mentawai eilanden zijn de beste golven ter wereld te vinden. Sumbawa ligt op ongeveer een uur vliegen van Bali, en is dus een mooie uitstap voor een gaaf surfavontuur. Het surfkamp op Mentawai ligt bij het eiland Sumatra. Het eiland Sumatra is niet heel erg toeristisch, maar surfen bij de Mentawai eilanden moet je echt gedaan hebben. Hier zijn de mooiste golven te vinden voor beginnende en gevorderde surfers!

Wil je het wat relaxter aanpakken, dan kun je naast het surfen ook meedoen met yoga. Kom tot jezelf met het Bali Surf & Yoga pakket in Canggu. Je kunt het Bali Surf & Yoga pakket ook combineren met de 8- of 16-daagse surfavontuur. Perfect als je na deze gave trips vol met surfen, even wilt chillen.

Surf & Yoga Bali Mojo Surf
Bali
Surf & Yoga

5 Nachten
Vanaf €535,-

Bekijk Surfpakket
Sumbawa Surf, surflessen op het surfkamp
Sumbawa
Surfkamp

7 Tot 14 dagen
Vanaf €585,-

Bekijk Surfkamp
Surfen in Indonesië, Bali, Java en Nusa Lembongan
Bali Surfen &
Eilandhoppen

8 Dagen
Vanaf €735,-

Bekijk Surftour
Mentawai Surfkamp in Indonesie
Mentawai
Surfkamp

10 Tot 17 Dagen
Vanaf €1195,-

Bekijk Surfkamp
Accommodatie Nusa Lembongan
Ultimate Indo
Surf Adventure

16 Dagen
Vanaf €1435,-

Bekijk Surftour

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’