Further off the beaten track met de Stray bus

Buspassen

Reizen met de Stray bus door Zuidoost-Azië betekent vrienden voor het leven ontmoeten en zelf bepalen hoelang je over de trip doet. Elke Stray buspas is flexibel en 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. Er is een keuze uit verschillende routes, je kunt namelijk verschillende landen met elkaar combineren. Op deze manier kun je het beste uit je reis door Zuidoost-Azië halen.

Het leuke aan het reizen met de Stray bus is, is dat de gids je naar bijzondere locaties brengt die van de toeristische plekken afwijken. Hierdoor krijg je een waardevol inzicht in de lokale cultuur, de geschiedenis en de Aziatische keuken. Naast alle leuke en mooie momenten tijdens de reis, is de gids er ook voor praktische zaken, zoals het boeken van accommodatie en de beste plek om een biertje te drinken.

Naast reizen met een buspas, is het ook mogelijk een gave tour te boeken in Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam en ook Indonesië! Of ga als vrijwilliger aan het werk bij het olifanten of wildlife vrijwilligerswerk project in Thailand.

Combineren

Met de Stray bus kun je reizen door Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam. Kies een combinatie van de landen, die het beste bij jouw wensen aansluit. Zit jou buspas er niet tussen? Laat dit ons dat weten, dan zorgen we voor een buspas die wel past bij jou.

Door Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam te combineren, kun je het beste uit je reis door Zuidoost-Azië halen. Met ieder budget is een reis door Zuidoost-Azië mogelijk, je kunt in luxe hotels verblijven, maar ook heel basic in een guesthouse.

Thailand is natuurlijk het meest bekend, door de mooie stranden, vriendelijke bevolking en de Full Moon Parties! Maar ook Vietnam mag niet aan je reis ontbreken. Vietnam heeft alles wat je van een land in Zuidoost-Azië verwacht, door de interessante geschiedenis, Vietnamese keuken en gastvrije bevolking als hoogtepunt.
Cambodja kun je in een relatief korte periode doorheen reizen. Het land kent een aantal bezienswaardigheden, met de Tempels van Angkor als de meeste bekende. En ‘last but not least’.. Laos! Pas vanaf 1990 zijn de grenzen van Laos geopend voor het toerisme. Daardoor is het land nog puur en vrij van het massa toerisme.

/zuidoost-azie/buspassen/stray-lot/
The Lot Buspas
Bangkok – Hanoi

Thailand – Laos
Cambodja – Vietnam

Bekijk Buspas
Stray Buspas Zuidoost-Azie
Mekong Buspas
Bangkok – Bangkok

Thailand – Laos
Cambodja

Bekijk Buspas
Stray buspas Zuidoost-Azie
Moc Bai Buspas
Bangkok – Hanoi

Thailand – Cambodja
Vietnam

Bekijk Buspas
Stray Buspas Zuidoost-Azie
Little Mekong Buspas
Bangkok – Bangkok

Thailand
Laos

Bekijk Buspas