Tours in Indonesië, Thailand, Cambodja & Vietnam

Thailand

Backpackers die willen reizen in Thailand, starten hun trip vaak aan de Khao San Road in het bruisende Bangkok. Start jij liever in een wat relaxter sfeertje, dan is Chiang Mai super geschikt om te beginnen. Bewonder het boeddhisme en de prachtige tempels die je overal kunt vinden. Daarnaast heeft Thailand ook nog eens de mooiste eilanden ter wereld. Ga daarom tijdens je reis door Thailand, ook zeker naar Phuket en Koh Phi Phi zeker niet overslaan. Beide eilanden zijn adembenemend en ook het decor voor de wereldberoemde Full Moon Party! En daarbij is onze partner reisorganisatie, nog de enigste die op Maya Bay mag verblijven.

Thailand ligt vlakbij Cambodja en Laos, dus probeer je reis zeker te combineren met één van deze prachtige landen. Door gebruik te maken van een Stray buspas, kun je gemakkelijk een aantal landen in Zuidoost-Azië combineren.

Cambodja

Tijdens je ultieme avontuur door Zuidoost-Azië, mag je zeker het backpacken in Cambodja niet overslaan. Het land wordt namelijk, na de verschrikkelijke burgeroorlog in de jaren 90, steeds populairder onder de reizigers.

Cambodja beschikt over een prachtige cultuur, adembenemende eilanden en de wereldberoemde Angkor tempelcomplex. Het Angkor tempelcomplex behoort tot de mooiste tempels van Zuidoost-Azië en volgens de kenners zelfs van de wereld. Maar ook naast de prachtige tempels, moet je zeker een bezoek brengen aan het eiland Koh Rong en de hoofdstad Phnom Penh. Kortom in Cambodja valt er nog zoveel te ontdekken, waardoor je op sommige prachtige plekken weinig toeristen tegenkomt!

Indonesië

Indonesië is één van de populairste backpack bestemmingen in Zuidoost-Azië. Het backpacken op Bali is voornamelijk populair, door de prachtige stranden, gezellige uitgaansgelegenheden en adembenemende bezienswaardigheden. Daarnaast zijn de hostel, hotels en je maaltijden erg goedkoop in vergelijking met Nederland.

Vlakbij het vliegveld van Denpasar ligt de toeristische trekpleister Kuta. Een drukke gezellige plek, maar voor het echte backpackers gevoel moet je in Canggu of Seminyak zijn. In beide plaatsen hangt er een relaxte vibe en je kunt er goed surfen. Bali kun je trouwens niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan Ubud. Ubud is namelijk het culturele centrum vanwege de vele kunstenaars, maar je kunt er ook struinen over lokale markten en goed lokaal eten. Daarnaast beschikt Ubud ook over prachtige rijstvelden, watervallen, tempels en de Monkey Forest.

Vietnam

Backpackers slaan Vietnam tegenwoordig niet meer over tijdens hun Zuidoost-Azië trip. Het land bezit namelijk over prachtige natuur, mooie zandstranden, de wereldberoemde Halong Bay, bruisende steden, regenwouden, eilanden en prachtige nationale parken.

Maar naast al dit moois, beschikt Vietnam ook over een indrukwekkende geschiedenis. Ga hiervoor naar de Cu Chi Tunnels, dit ondergrondse tunnelcomplex, werd gebruikt tijdens de Vietnam oorlog. Vietnam is dus ontzettend veelzijdig, en zal binnen nu en tien jaar de populairste bestemming van Zuidoost-Azië zijn.

Tours op Bali Indonesie
Bali & Gili
Explorer Tour

8 Dagen
Vanaf €675,-

Bekijk Tour
Bali tours Indonesie
Bali & Gili
Intro Tour

12 dagen
Vanaf €985,-

Bekijk Tour
Backpacken Bali Indonesië
Bali & Lombok
Ultimate Tour

13 dagen
Vanaf €1045,-

Bekijk Tour
Rijstvelden Bali & Beyond
Bali & Beyond
Adventure Tour

18 dagen
Vanaf €1495,-

Bekijk Tour
Backpacken Cambodja 12-daagse tour
Cambodja
Explorer Tour

12 dagen
Vanaf €835,-

Bekijk Tour
Bangkok Tempels
Thailand
Explorer Tour

9 dagen
Vanaf €785,-

Bekijk Tour
Thaintro tour Thailand
Thailand
Intro Tour

12 dagen
Vanaf €985,-

Bekijk Tour
Kanchanaburi Bridge Groepstour Thailand Adventure
Thailand
Adventure Tour

14 dagen
Vanaf €1045,-

Bekijk Tour
Koh Tao Nang Yuan - Thailand Island Hopper
Thailand
Island Hopper Tour

14 dagen
Vanaf €1095,-

Bekijk Tour
Kajakken Ha Long Bay - Vietnam Intro tour 9 dagen
Vietnam
Intro Tour

9 dagen
Vanaf €695,-

Bekijk Tour
Nha Trang Vietnam Ultimate tour
Vietnam
Ultimate Tour

14 dagen
Vanaf €995,-

Bekijk Tour
Hoi An, Vietnam tour 17 dagen
Vietnam
Explorer Tour

17 dagen
Vanaf €1195,-

Bekijk Tour