WERKEN & REIZEN
IN HET BUITENLAND

Voor het ultieme werk en reis avontuur zit je bij een startpakket van Oak Travel altijd goed en hoef je nergens meer over na te denken. Combineer het werken en reizen, bijvoorbeeld tijdens je tussenjaar. Alle startpakketten in Sydney, Melbourne, Cairns en Auckland bestaan onder andere uit accommodatie, een SIM kaart, Australische of Nieuw-Zeelandse bankrekening, Tax File Number, leuke activiteiten, ondersteuning bij het zoeken naar werk en alles wat je moet weten over werken, wonen en reizen Down Under.

Natuurlijk moet je zorgen voor een goede voorbereiding als je wilt gaan reizen door Australië of Nieuw-Zeeland. Check je eigen reisverzekering of alles gedekt is of vraag de Globetrotter Reisverzekering van Allianz en Oak Travel aan. Deze is onmisbaar als je voor een langere tijd gaat reizen.
Als je voor 3, 6 of 12 maanden door Australië gaat reizen, moet je van te voren een toeristenvisum aanvragen, voor Nieuw-Zeeland is dit niet nodig als je tot 3 maanden in het land verblijft. Ga je de reis combineren met werken, dan moet je voor een Working Holiday visum zorgen.

Met ieder budget is een reis door Australië of Nieuw-Zeeland mogelijk, want je kunt gaan kamperen en in hostels of hotels verblijven. Boek gave activiteiten, tours en leer het surfen van de beste instructeurs tijdens een surfcursus in de omgeving van Sydney of Byron Bay! Ontdek met een van onze backpack tours, het vulkanische Noordereiland met zijn bruisende steden en rijke Maori cultuur en het Zuidereiland met zijn vele prachtige bergen, ongerepte natuur, gletsjers en adrenaline hoofdstad Queenstown.

Werken en Reizen Wake Up! Sydney

SYDNEY

WAKE UP!

4 NACHTEN | VANAF €475,-

Wake Up! Sydney werken en reizen

SYDNEY

ULTIMATE

7 NACHTEN | VANAF €659,-

Werken en Reizen met een Working Holiday visum in Australië - OAK TRAVEL

MELBOURNE

NOMADS

5 OF 7 NACHTEN | VANAF €545,-

Tullyriver rafting

CAIRNS

NOMADS

5 OF 7 NACHTEN | VANAF €495,-

Veedrijven Boerderijwerk Australie

OUTBACK

BOERDERIJ CURSUS

5 DAGEN | VANAF €499,-

Boerderijwerk Australië

AUSTRALIË

BOERDERIJWERK

VANAF €1995,-

Whitsunday Islands

WHITSUNDAYS

ZEILCURSUS

23 DAGEN | VANAF €2175,-

Auckland werken en reizen

AUCKLAND

YEP

4 NACHTEN – VANAF €459,-

sky tower auckland in Nieuw-Zeeland

AUCKLAND

EXPERIENCE

7 NACHTEN – VANAF €689,-