VRIJWILLIGERSWERK

Combineer je onvergetelijke reis met vrijwilligerswerk in Australië, Nieuw-Zeeland en Thailand. Je kunt deelnemen aan verschillende vrijwilligerswerk projecten met wilde dieren. Aan de oostkust en westkust van Australië kan je werken met koala’s, schildpadden, kangoeroes en andere prachtige wilde dieren. Het conservation project in Nieuw-Zeeland is opgezet voor het behoudt van de Kiwi, deze is met uitsterven bedreigd. In Thailand kun je aan het werk in een opvang voor olifanten, ook is hier lesgeven aan kansarme kinderen mogelijk en werken in de kinderopvang. Jouw inbreng is van belang, want door vrijwilligers en donaties kunnen de opvangcentrums blijven bestaan!

Natuurlijk moet je zorgen voor een goede voorbereiding als je wilt gaan reizen door Australië of Nieuw-Zeeland. Check je eigen reisverzekering of alles gedekt is of vraag de Globetrotter Reisverzekering van Allianz en Oak Travel aan. Deze is onmisbaar als je voor een langere tijd door Australië of Nieuw-Zeeland gaat reizen.
Als je voor 3, 6 of 12 maanden door Australië gaat reizen, moet je van te voren een toeristenvisum aanvragen. Ga je de reis combineren met werken, dan heb je een Working Holiday visum nodig. Met ieder budget is een reis door Australië mogelijk, want je kunt gaan kamperen en in hostels of hotels verblijven.

Check onze visums pagina voor meer informatie over reizen en werken in Thailand, Vietnam, Cambodja en Bali. Voor de meeste landen in Zuidoost-Azië ontvang je bij aankomst op het vliegveld een visum voor maximaal 30 dagen.

kangaroos-

BRISBANE

WILDLIFE PROJECT

VANAF €525,-

Vrijwilliger met Schildpad

CAIRNS

TURTLE PROJECT

VANAF €839,-

Vrijwilligerswerk kangoeroes

GLADSTONE

WILDLIFE PROJECT

VANAF €925,-

Vrijwilligerswerk Australie

ALBURY

WILDLIFE PROJECT

VANAF €925,-

Maaltijden voorbereiden

THAILAND

OLIFANTEN PROJECT

VANAF €595,-

Vrijwilliger

THAILAND

WILDLIFE PROJECT

VANAF €595,-

Conservation project Nieuw-Zeeland

NIEUW-ZEELAND

CONSERVATION PROJECT

VANAF €775,-