SURFEN
IN AUSTRALIË & INDONESIË

Ervaar het echte leven van een professionele surfer en verbeter je surfvaardigheid in Sydney of Byron Bay. Verbeter je basistechniek tijdens een 7 of 14-daagse surftrip of neem deel aan een surfcursus van 1 of 2 maanden. Wil je een echte professionele surfer worden, dan kun je deelnemen aan de Level 1 Instructeur opleiding van 3 maanden.

Op Bali ga je met een kleine groep internationale surfgenoten en stafleden 6 of 8 dagen eilandhoppen en op de beste locaties surfen en relaxen. Wil je liever op één plek blijven, dan kun je ook met de groep 6 dagen lang surfen op het mysterieuze Red Island in Java.

Natuurlijk moet je zorgen voor een goede voorbereiding als je wilt gaan reizen door Australië of Bali. Check je eigen reisverzekering of alles gedekt is of vraag de Globetrotter Reisverzekering van Allianz en Oak Travel aan. Deze is onmisbaar als je voor een langere tijd door Australië of Zuidoost-Azië gaat reizen.
Als je voor 3, 6 of 12 maanden door Australië gaat reizen, moet je van te voren een toeristenvisum aanvragen. Ga je de reis combineren met werken, dan heb je een Working Holiday visum nodig. Met ieder budget is een reis door Australië mogelijk, want je kunt gaan kamperen en in hostels of hotels verblijven.

Voor een vakantie in Indonesië korter dan 30 dagen, heb je geen visum nodig. Let er op dat je voor vertrek bedenkt hoe lang je hier wilt verblijven, want je kunt geen verlenging aanvragen.
Wil je langer dan 30 dagen dan kun je bij de Indonesische Ambassade in Den Haag dit regelen, je krijgt dan een visum voor 60 dagen.
Je kunt ook bij aankomst op één van de internationale vliegvelden een “Visa On Arrival” regelen, dit kost ongeveer $35,-. Je ontvangt een visum voor 30 dagen en je kunt deze nog eenmaal verlengen met 30 dagen.

AUSTRALIË

INDONESIË