Australië

Stel Je Reis Samen

Boek hier je Reis op Maat! Australië is het land bij uitstek om doorheen te reizen, maar reizigers weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Bij Oak Travel kun je nu met behulp van het Reis op Maat team zelf je eigen trip samenstellen. De meeste populaire Australië trip is van Sydney naar Cairns of andersom.

Tijdens je reis langs de oostkust kun je verschillende tours en activiteiten gaan ondernemen, zoals bijvoorbeeld de Blue Mountains, Fraser Island, Skydiven, zeilen bij de Whitsundays en surfen. Je kunt de Reis op Maat trip ook verlengen naar het zuiden van Australië en de Outback. Ga dan bijvoorbeeld de  Great Ocean Road doen, maar ook Kangaroo Island, Uluru en Kakadu National Park moet je zeker niet overslaan.

Nieuw-Zeeland

Stel je reis samen

Veel reizigers starten hun reis door Nieuw-Zeeland met een aantal dagen in Auckland, om dan na een aantal weken weer te eindigen in Christchurch. Dit is zeker de populairste route, maar jij bepaalt natuurlijk zelf wat voor jou de beste route is.
Tijdens je reis op het Noordereiland kun je verschillende tours en activiteiten gaan doen, zoals de wereldberoemde Hobbit Town, Black Water Rafting, Geothermal Wonderland en zeilen bij Bay of Islands. De Maori cultuur hoort bij Nieuw-Zeeland en dit mag je daarom zeker niet missen! Om de andere kant van Nieuw-Zeeland te ontdekken, reis je met de ferry door naar het adembenemende Zuidereiland. Je kunt hier walvissen spotten in Kaikoura, de machtige Fox Glacier bezoeken, laat je adrenaline stromen in Queenstown en ook Milford Sound mag je zeker niet overslaan.