REIS OP MAAT
AUSTRALIË & NIEUW-ZEELAND 

AUSTRALIË

NIEUW-ZEELAND

OVER REIS OP MAAT

Australië en Nieuw-Zeeland zijn de landen bij uitstek om doorheen te reizen, maar reizigers weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Oak Travel heeft daarom een ‘Reis op Maat’ waarin jij met behulp van het professionele Oak Travel team zelf je reis kunt samenstellen.

Kies eerst met welk vervoersmiddel je door Australië of Nieuw-Zeeland wilt reizen. Daarna eventueel het aantal overnachtingen in een hostel en als laatst de activiteiten en tours. Wij geven je natuurlijk zo goed mogelijk advies en helpen je van A tot Z. Alle activiteiten, tours, buspassen en overnachtingen kunnen met een vaste en open datum worden vastgelegd. Op deze manier kun jij zelf bepalen waar je in- en uitstapt, wanneer je de activiteiten en tours wilt gaan doen en in welk hostel je wilt verblijven. Voor activiteiten en tours adviseren wij om 7 dagen voor aanvang een datum vast te leggen en voor overnachtingen ongeveer 3 dagen.

Natuurlijk is een goede voorbereiding het halve werk als je lang gaat reizen in het buitenland. Check je eigen reisverzekering of alles gedekt is of vraag de globetrotter reisverzekering van Allianz en Oak Travel aan. Deze is namelijk onmisbaar als je voor een langere tijd door Australië of Nieuw-Zeeland gaat reizen.

Ga je de reis combineren met werken, dan heb je een Working Holiday visum nodig. Met ieder budget is een reis door Australië en Nieuw-Zeeland mogelijk, want je kunt gaan kamperen en in hostels verblijven. Boek daarnaast gave activiteiten en tours en leer het surfen van de beste instructeurs tijdens een surfcursus in Australië.