Living the American Dream! Huur een camper bij Oak Travel

Reizen in Amerika

Er valt zoveel te ontdekken in Amerika dat je dit het beste kunt doen met een camper. Huur een camper voor elk budget en stippel je roadtrip uit. Het reizen door Amerika is ontzettend populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Of je nu wilt surfen, skiën, relaxen en wandelen, alles is mogelijk in dit veelzijdige land!

Oak Travel kan je ondersteunen bij het uitstippelen van je route door Amerika. Misschien weet je niet precies waar je moet beginnen, welke route het beste bij je past of misschien zijn het alleen de puntjes op de i. Wij kunnen samen met jou de ultieme reis door Amerika uitstippelen. En wij zorgen natuurlijk ook voor een passende offerte voor de camper naar keuze.

Visum & Reisverzekering

Wil je een reis maken van minder dan 90 dagen door Amerika , dan heb je geen visum nodig maar wel een reistoestemming genaamd ‘Electronic System for Travel Authorization’. Een ESTA-reistoestemming, kun je een online aanvragen bij de U.S. Customs and Border Protection. De kosten voor een ESTA zijn omgerekend ongeveer €12,50 en is na uitgifte 2 jaar geldig, ongeacht hoe vaak je Amerika in en uit reist. En om goed voorbereid naar Amerika te vertrekken, zorg dan voor een reisverzekering bij Allianz. Bereken hier direct je premie!

Campers & Motorhomes

Met het motto ‘living de dream’ stap jij aan boord van je American Motorhome. Amerika staat er natuurlijk om bekend dat alles groot en luxe is en dat geldt zeker voor de campers. Niks is te gek en alles zit op en aan de campers, wat het ontzettend fijn maakt om een roadtrip te maken.

Deze meeste campers, zijn grote motorhomes van Apollo, Road Bear, Britz, El Monte RV en Best Time RV met douche, toilet en ruim opgezette keuken. Je voelt je even thuis weg van huis, in een van deze luxe campers. En om extra ruimte te creëren zijn een aantal motorhomes voorzien van een ‘slide-out’. Super fijn als je met een klein gezin of een aantal vrienden in een camper zit.

Voor de wat kleinere campers kun je het beste kiezen voor Jucy, Escape en Wicked. Zij beschikken over campervans, die zeer geschikt zijn voor de budget reizigers, die liever meer geld uitgeven aan activiteiten dan een slaapplek. En wat perfect is aan de Wicked campers deze kun je ook ophalen of terugbrengen in Canada!

Jucy Wavefarer camper huren Amerika

2 Volwassenen
Vanaf €32,-

Bekijk Wavefarer
Jucy Trailblazer camper huren Amerika

4 Volwassenen
Vanaf €36,-

Bekijk Trailblazer
Escape Maverick Campervan huren in Amerika

2 – 4 Volwassenen
Vanaf €39,-

Bekijk Maverick
Best Time RV camper huren Amerika

2 Volwassenen
Vanaf €41,-

Bekijk Best Time
US Tourer Apollo camper huren Amerika

2 Volwassenen
Vanaf €43,-

Bekijk US Tourer
Apollo Eclipse camper huren Amerika

4 Volwassenen – 1 Kind
Vanaf €55,-

Bekijk Eclipse
Britz camper huren Amerika

4 Volwassenen
Vanaf €65,-

Bekijk Britz USA
Apollo US Wanderer camper huren Amerika

4 Volwassenen – 2 Kids
Vanaf €75,-

Bekijk US Wanderer
El Monte RV camper huren Amerika

5 Volwassenen – 3 Kids
Vanaf €85,-

Bekijk El Monte

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’