Reizen door Canada met een budget camper of luxe motorhome

Reizen in Canada

Een reis maken door Canada is iets wat je misschien maar een keer doet. Dus deze ene keer moet goed zijn! Waarschijnlijk heb je al veel informatie verzameld op google en via reismagazines. Maar het kan zijn dat je er nog niet helemaal uit bent, over hoe jou reis eruit moet zien.

Oak Travel staat naast het maken van de goedkoopste offertes, ook bekend om een persoonlijke dienstverlening. Wij vinden het leuk om met reizigers mee te denken en op deze manier het beste uit een reis te halen. En ook bij het boeken van een camper, bieden wij de nodige ondersteuning voor en tijdens de reis door Canada.

Visum & Reisverzekering

Als je wilt reizen naar Canada, dan moet je een ETA-reistoestemming aanvragen. ETA staat voor Electronic Travel Authorization en dit houdt in dat je in je paspoort een elektronische autorisatie krijgt waarmee je naar Canada mag reizen. Deze autorisatie is 5 jaar geldig, maar let er wel op dat het gekoppeld staat aan je paspoort. Wat je ook voor vertrek naar Canada moet regelen is je reisverzekering. Bereken hier direct je premie voor een reisverzekering bij Allianz!

Campers & Motorhomes

Reis door Canada met de budget campers van Wicked en Escape. Of kies voor een luxe motorhome van Best Time RV en Canadream. De Wicked en Escape campers zijn er voor de reizigers die minder budget willen uitgeven aan vervoer en meer aan bijvoorbeeld activiteiten en tours. De campers zijn opvallende, simpele en betrouwbare campers, die door het kleine formaat makkelijk te besturen zijn. Super makkelijk als je van plan bent er mee door de grote steden te rijden. Wist je dat je de Wicked campers ook kunt ophalen of terugbrengen in Amerika.

De motorhomes van Canadream en Best Time RV hebben goede bedden, ruime keukens, zijn luxe ingericht en voorzien van alle basisbenodigdheden. De campers hebben een fantastisch wegligging, wat perfect is voor een reis door bergen van Canada. Door het ruime assortiment, zit er voor ieder budget een camper tussen die voldoet aan de wensen. Mocht jou camper er niet tussen zitten, laat dit ons dan weten en wij zorgen voor een passende oplossing.

Wicked campervan huren
Wicked Iconic
Campervan

2 Volwassenen
Vanaf €39,-

Bekijk Wicked Iconic
Big Sur Escape Campervan huren in Canada
Escape Big Sur
Camper

2 Volwassenen – 1 Kind
Vanaf €44,-

Escape Big Sur
Best Time RV camper huren Amerika
Best Time RV
Class CB Campervan

2 Volwassenen
Vanaf €49,-

Bekijk Best Time RV
Canadream Deluxe Van camper huren Canada
Canadream Deluxe
Van Camper

2 Volwassenen
Vanaf €54,-

Bekijk Deluxe Van
Canadream Maxi Travel camper huren Canada
Canadream Maxi
4WD

2 Volwassenen – 1 Kind
Vanaf €59,-

Bekijk Maxi 4WD
Canadream Super Van camper huren in Canada
Canadream Super
Van Camper

2 Volwassenen – 2 Kids
Vanaf €62,-

Bekijk Super Van
Best Time RV Class CE-23 Motorhome huren in Canada
Best Time RV Class
CE-23 Motorhome

4 Volwassenen – 1 Kind
Vanaf €64,-

Bekijk Best Time RV
Canadream Midi Motorhome camper huren in Canada
Canadream Midi
Motorhome

4 Volwassenen – 2 Kids
Vanaf €69,-

Bekijk Midi Motorhome