Reizen door Canada met een budget camper of luxe motorhome

Reizen in Canada

Een reis maken door Canada is iets wat je misschien maar een keer doet. Dus deze ene keer moet goed zijn! Waarschijnlijk heb je al veel informatie verzameld op google en via reismagazines. Maar het kan zijn dat je er nog niet helemaal uit bent, over hoe jou reis eruit moet zien.

Oak Travel staat naast het maken van de goedkoopste offertes, ook bekend om een persoonlijke dienstverlening. Wij vinden het leuk om met reizigers mee te denken en op deze manier het beste uit een reis te halen. En ook bij het boeken van een camper, bieden wij de nodige ondersteuning voor en tijdens de reis door Canada.

Visum & Reisverzekering

Als je wilt reizen naar Canada, dan moet je een ETA-reistoestemming aanvragen. ETA staat voor Electronic Travel Authorization en dit houdt in dat je in je paspoort een elektronische autorisatie krijgt waarmee je naar Canada mag reizen. Deze autorisatie is 5 jaar geldig, maar let er wel op dat het gekoppeld staat aan je paspoort. Wat je ook voor vertrek naar Canada moet regelen is je reisverzekering. Bereken hier direct je premie voor een reisverzekering bij Allianz!

Campers & Motorhomes

Reis door Canada met een van de kleine budget campers van Wicked of een luxe motorhome van Canadream. De Wicked campers zijn er voor de reizigers die minder budget willen uitgeven aan vervoer en meer aan bijvoorbeeld activiteiten en tours. De campers zijn opvallende, simpele en betrouwbare campers, die door het kleine formaat makkelijk te besturen zijn. Super makkelijk als je van plan bent er mee door de grote steden te rijden. En nog een pluspunt is dat je de Wicked camper ook kunt ophalen of terugbrengen in Amerika.

De motorhomes van Canadream hebben goede bedden, ruime keukens, zijn luxe ingericht en voorzien van alle basisbenodigdheden. De campers hebben een fantastisch wegligging, wat perfect is voor een reis door bergen van Canada. Door het ruime assortiment, zit er voor ieder budget een camper tussen die voldoet aan de wensen. Mocht jou camper er niet tussen zitten, laat dit ons dan weten en wij zorgen voor een passende oplossing.

Wicked Mini 3 camper huren Amerika
Wicked Mini 3
Camper

3 Volwassenen
Vanaf €26,-

Bekijk Wicked Mini 3
Wicked Iconic camper huren Amerika
Wicked Iconic
Campervan

2 Volwassenen
Vanaf €39,-

Bekijk Wicked Iconic
Canadream Deluxe Van camper huren Canada
Canadream Deluxe
Camper

2 Volwassenen
Vanaf €45,-

Bekijk CanaDream Deluxe
Canadream Maxi Travel camper huren Canada
Canadream Maxi
4WD

2 Volwassenen – 1 Kind
Vanaf €79,-

Bekijk Maxi Travel
US Tourer Apollo camper huren Amerika
Canadream Super
Van Camper

4 Volwassenen
Vanaf €52,-

Bekijk Super Van
Apollo Eclipse camper huren Amerika
Canadream Midi
Motorhome

4 Volwassenen – 2 Kids
Vanaf €75,-

Bekijk Midi Motorhome

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’