Campers Amerika

Bekijk De Campers

Reizen door Noord-Amerika is ontzettend populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Of je nu wilt surfen, skiën, relaxen, wandelen etc.. Alles is mogelijk! Door een camper te huren, kun jij je eigen roadtrip maken en je komt met een fantastische ervaring terug naar huis.
Onze favoriete staat in Amerika is toch wel Californië. Deze staat biedt een goede mix van grote steden, mooie stranden, natuur en een laid-back levensstijl. Het is moeilijk te zeggen wat de beste reistijd is voor Amerika. Alaska heeft een arctisch klimaat en Hawaii kent weer een tropisch klimaat, dus het is eigenlijk niet te zeggen welke tijd het beste is om te reizen naar Amerika. Maar over het algemeen kiezen de meeste mensen toch voor het voor- of najaar. In deze periodes is de temperatuur zeer aangenaam, maar moet je wel opletten voor eventuele orkanen in het zuidoosten van Amerika.

Campers Canada

Bekijk De Campers

Voor jong en oud is een reis met een camper door Canada een mooie ervaring. De natuur biedt ontzettend veel diversiteit en de mensen zijn aardig en behulpzaam. Een must-see in Canada zijn de nationale parken, zoals Banff, Jasper en de Rocky Mountains. Canada staat naast de prachtige natuur ook bekend om zijn creatieve bevolking. Vancouver en Toronto staan niet voor niets in de top tien van ’s werelds leefbare steden. Hoewel de oostkust mooi is, staat vooral de westkust van Canada bekend om zijn fenomenale natuur. In de winter kun je hier fantastisch wintersporten, maar ook prachtige trektochten maken. In Vancouver kun je in theorie op één dag skiën in de bergen en windsurfen op zee. Wil je wat zekerder zijn van goed weer, reis dan in de maanden mei tot en met september. Wil je de drukte vermijden dan zijn maart, april en oktober de beste maanden.