Campers

Reizen met een camper door Amerika is ontzettend populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Of je nu wilt surfen, skiën, relaxen, wandelen etc.. Alles is hier mogelijk! Door een camper te huren, kun jij je eigen roadtrip maken en je komt met een fantastische ervaring terug naar huis.
Onze favoriete staat is toch wel Californië… Deze staat beschikt over een goede mix van grote steden, mooie stranden, natuur en een laid-back levensstijl. Het is moeilijk te zeggen wat de beste reistijd is voor Amerika. Alaska heeft een arctisch klimaat en Hawaii kent weer een tropisch klimaat, dus het is eigenlijk niet te zeggen welke tijd het beste is om te reizen naar Amerika. Maar over het algemeen kiezen de meeste mensen toch voor het voor- of najaar. In deze periode is de temperatuur namelijk zeer aangenaam, maar moet je wel opletten voor eventuele orkanen in het zuidoosten.

Backpacken

Reizen door Amerika is een hele onderneming. Het land is namelijk zo groot, dat je gewoonweg niet weet waar je moet beginnen. Met de Jongeren Groepsreizen van Oak Travel kun je verschillende staten en delen van Amerika ontdekken. Dit doe je in een groep van reizigers tussen de 18 en 32 jaar. Ontdek bijvoorbeeld de beroemde Amerikaanse oostkust en westkust, maar sla zeker weten ook niet het noorden van Amerika over.