CAMPERS & BUSPASSEN
IN NIEUW-ZEELAND

Doordat Nieuw-Zeeland uit twee eilanden bestaat, zijn de afstanden erg groot. Kies daarom voor een camper of hop-on hop-off buspas om Nieuw-Zeeland te ontdekken. Met elk budget kun je door Nieuw-Zeeland met een camper of bus reizen. Een mooie manier om snel contact te leggen met andere reizigers, is door mee te reizen met een hop-on hop-off bus. Elke buspas is flexibel en 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. Je maakt tijdens de reis kennis met de Maori cultuur en je komt op plekken waar de gewone toerist niet snel komt!

Een camper huren in Nieuw-Zeeland is het populairst, omdat je op de mooiste plekken kan kamperen en net even wat meer vrijheid hebt. De Spaceships Beta en Hippie Budget camper zijn speciaal ontworpen voor reizigers die op een goedkope, maar toch comfortabele manier Nieuw-Zeeland willen verkennen.

De Hi-Top camper daarentegen is net wat luxer, heeft meer lengte en je kunt in de camper rechtop staan. Beschik je over iets meer budget, huur dan de 2 berth camper van Cheapa. De motorhome voor 4 of 6 personen is ideaal voor gezinnen en stelletjes. Huur je een motorhome dan is dit inclusief een douche, toilet, luifel, koelkast, vriezer, gasfornuis en magnetron.

Als je maximaal 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, dan hoef je geen toeristenvisum aan te vragen. Bij aankomst in Nieuw-Zeeland ontvang je van de douane een stempel in je paspoort….that’s it! Zorg er ook voor dat je voor vertrek een reisverzekering hebt aangevraagd. Kies bijvoorbeeld voor een doorlopende- of kortlopende reisverzekering van Allianz en Oak Travel. Zorg er ook voor dat als je een camper met de meeste risico huurt, ook een camperhuur verzekering aanvraagt. Op deze manier ben je tijdens het reizen voor schade en ongelukken tot €6000,- verzekert.

Spaceships campervan

SPACESHIPS

BETA CAMPER

2 VOLWASSENEN | €29,-

Hippie drift camper

HIPPIE

DRIFT CAMPER

2 VOLWASSENEN | €31,-

Happy Kuga
Certified Self Contained

HAPPY

KUGA CAMPER

2 VOLWASSENEN & 1 KIND | €32,-

Hi-Top Camper

HIPPIE

HI-TOP CAMPER

2 VOLWASSENEN & 1 KIND | €34,-

Condo Camper Jucy
Certified Self Contained

JUCY

CONDO CAMPER

4 VOLWASSENEN | €39,-

ccnz_cheapa-2-berth-external-photo-1
Certified Self Contained

CHEAPA

2 BERTH CAMPER

2 VOLWASSENEN | €47,-

apnz_endeavour-camper-external-photo-2_9af6c428-a622-48dc-9715-941b25beb3eb

APOLLO

ENDEAVOUR CAMPER

2 VOLWASSENEN & 2 KINDEREN | €48,-

Camper Four Berth
Certified Self Contained

APOLLO

EURO CAMPER

4 VOLWASSENEN | €62,-

Camper Britz Frontier
Certified Self Contained

BRITZ

FRONTIER CAMPER

6 VOLWASSENEN | €69,-

Hot Pools

BUSPAS

NOORDEREILAND

VANAF €685,-

Zeilen Abel Tasman

BUSPAS

ZUIDEREILAND

VANAF €725,-

Kajakken Cathedral Cove

BUSPAS

COMPLEET

VANAF €1175,-