CAMPERS & BUSPASSEN
IN NIEUW-ZEELAND

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee eilanden en heeft in totaal een oppervlakte van 270.000 km². De afstanden die je gaat afleggen tijdens je reis door Nieuw-Zeeland zijn groot. Kies daarom voor een camper of hop-on hop-off buspas om alles te kunnen ontdekken.
De hop-on hop-off bus van Stray, is een mooie manier van reizen om snel in contact te komen met andere reizigers. Elke buspas is flexibel en 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. Je maakt tijdens de reis kennis met de Maori cultuur en je komt op plekken waar de gewone toerist niet snel komt!

Een camper huren in Nieuw-Zeeland is erg populair, je kampeert op de mooiste plekken en je hebt net wat meer vrijheid dan met een tour of een buspas. Wil je graag overnachten op gratis campings middenin de natuur? Zorg ervoor dat jou camper een Certified Self Contained Camper is, alleen dan mag je vrij in de natuur kamperen.
Het ligt natuurlijk aan het budget wat jij wilt besteden, of je nu gaat voor een simpele of een luxe camper, wij maken voor iedereen een passende offerte.

De Spaceships Beta en Hippie Drift camper zijn speciaal ontworpen voor reizigers die op een goedkope, maar toch op een comfortabele manier Nieuw-Zeeland willen verkennen. De Hi-Top camper daarentegen is net wat luxer, heeft meer lengte en je kunt in de camper rechtop staan. Beschik je over iets meer budget, huur dan de 2 berth camper van Cheapa. De motorhome voor 4 of 6 personen is ideaal voor gezinnen en stelletjes. Huur je een motorhome dan is dit inclusief een douche, toilet, luifel, koelkast, vriezer, gasfornuis en magnetron.

Als je maximaal 3 maanden door Nieuw-Zeeland wilt reizen, dan hoef je geen toeristenvisum aan te vragen. Bij aankomst in Nieuw-Zeeland ontvang je van de douane een stempel in je paspoort….that’s it! Zorg er ook voor dat je voor vertrek een reisverzekering hebt aangevraagd. Kies bijvoorbeeld voor een doorlopende- of kortlopende reisverzekering van Allianz en Oak Travel. Zorg er ook voor dat als je een camper met de meeste risico huurt, ook een camperhuur verzekering aanvraagt. Op deze manier ben je tijdens het reizen voor schade en ongelukken tot €6000,- verzekert.

Spaceships campervan

SPACESHIPS

BETA CAMPER

2 VOLWASSENEN | €29,-

Hippie drift camper

HIPPIE

DRIFT CAMPER

2 VOLWASSENEN | €31,-

Happy Kuga
Certified Self Contained

HAPPY

KUGA CAMPER

2 VOLWASSENEN & 1 KIND | €32,-

Hi-Top Camper

HIPPIE

HI-TOP CAMPER

2 VOLWASSENEN & 1 KIND | €34,-

Condo Camper Jucy
Certified Self Contained

JUCY

CONDO CAMPER

4 VOLWASSENEN | €39,-

ccnz_cheapa-2-berth-external-photo-1
Certified Self Contained

CHEAPA

2 BERTH CAMPER

2 VOLWASSENEN | €47,-

apnz_endeavour-camper-external-photo-2_9af6c428-a622-48dc-9715-941b25beb3eb

APOLLO

ENDEAVOUR CAMPER

2 VOLWASSENEN & 2 KINDEREN | €48,-

Camper Four Berth
Certified Self Contained

APOLLO

EURO CAMPER

4 VOLWASSENEN | €62,-

Camper Britz Frontier
Certified Self Contained

BRITZ

FRONTIER CAMPER

6 VOLWASSENEN | €69,-

Hot Pools

BUSPAS

NOORDEREILAND

VANAF €685,-

Zeilen Abel Tasman

BUSPAS

ZUIDEREILAND

VANAF €725,-

Kajakken Cathedral Cove

BUSPAS

COMPLEET

VANAF €1175,-