CAMPERS & AUTOHUUR IN AUSTRALIË,
NIEUW-ZEELAND & AMERIKA

Door de grote afstanden heb je vervoer nodig om te alles te kunnen ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een auto, camper of een hop-on hop-off buspas. De campers zijn er van een 2-persoons budget camper tot een luxe motorhome voor 6 personen. Dus voor elk budget kun je een auto of camper huren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een flexibele hop-on hop-off buspas. De perfecte manier van reizen als je alleen reist en op deze manier leg je snel en makkelijk contact met andere reizigers. 

Het populairste vervoersmiddel is natuurlijk de camper. De Hippie Drift is speciaal ontworpen voor reizigers die een goedkope maar toch comfortabele camper willen huren. De Hippie Hi-Top is net wat luxer, heeft meer lengte en je kunt in de camper staan. Beschik je over iets meer budget, huur dan de Cheapa 2 Berth. De Motorhome voor 4 of 6 personen is ideaal voor gezinnen en stelletjes. Huur je een motorhome dan is dit inclusief een douche, toilet, luifel, koelkast, vriezer, gasfornuis en magnetron.

AUSTRALIË

NIEUW-ZEELAND

NOORD-AMERIKA

Als je door Australië wilt reizen, dan moet je beschikken over een toeristenvisum. Je kunt dit regelen bij de Australische immigratiedienst, door een gratis e-visitor visum aan te vragen. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies bijvoorbeeld voor de uitgebreide reisverzekeringen van Allianz. Wat betreft de verzekering van je camper, is als je een camper huurt met het minste risico, dan is je camper allrisk verzekerd.
Voor Nieuw-Zeeland geldt als je niet langer dan 3 maanden gaat reizen, hoef je geen toeristenvisum aan te vragen. Je kunt met elk budget reizen, want je kunt goedkoop gaan kamperen of in hostels verblijven. Als je iets maatschappelijks wilt gaan doen tijdens je reis, neem dan deel aan een vrijwilligersproject in Coromandel.
Je kunt online een ETA visum aanvragen voor Canada als je niet langer dan 6 maanden wilt gaan reizen. Het ETA visum is vijf jaar geldig of tot de verloopdatum van je paspoort.