BACKPACKEN IN AUSTRALIË,
NIEUW-ZEELAND & ZUIDOOST-AZIË

Backpacken in Zuidoost-Azië, Australië of Nieuw-Zeeland, is iets wat veel jongeren doen tijdens hun tussenjaar of na het afstuderen. De oostkust van Australië is erg populair, maar ook een combinatie van landen als Thailand, Vietnam en Cambodja is wat veel reizigers op hun bucketlist hebben staan.

Nieuw-Zeeland en Australië hebben een zeer goede infrastructuur en zijn dan ook perfect om doorheen te reizen met een auto of camper. Deze landen zijn goed ingesteld op backpackers en je vindt dan ook overal campings en hostels. Door Nieuw-Zeeland heen vind je verschillende DOC campings, op deze plekken is wild kamperen toegestaan, mits jouw camper ‘Certified Self Contained’ is. 

AUSTRALIË

CAMBODJA

INDONESIË

NIEUW-ZEELAND

THAILAND

Backpacken in Zuidoost-Azië is ontzettend populair! Wat gaaf is om te doen is een combinatie maken van Thailand, Cambodja, Vietnam en Laos. Met de buspassen van Stray Travel, kun je gemakkelijk door deze Aziatische landen reizen. De hop-on hop-off buspassen geven je de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je in- en uitstapt.
Je kunt een combinatie maken van alle 4 de landen, maar het is ook mogelijk een combinatie te maken van bijvoorbeeld alleen Thailand en Laos of misschien wil je alleen Cambodja verkennen. De busreizen worden begeleid door ervaren gidsen, die je het beste van de lokale cultuur en de geschiedenis laten zien. De gids helpt je bij het boeken van accommodatie en hij kan je vertellen waar je het lekkerste biertje kunt drinken.

Oak Travel heeft de beste tours voor je op een rij gezet, waarmee je in een vaste groep Azië kunt ontdekken. De tours zijn inclusief accommodatie, vervoer, activiteiten en ervaren groepsleiders. Voor de surfers onder ons, of voor diegene die het surfen graag willen leren, is een surftour in Indonesië een must-do. Je hopt met deze tour van eiland naar eiland en je komt bij de mooiste en beste surfspots van Azië.

VIETNAM