BACKPACKEN
IN THAILAND

Backpacken in Thailand is een must-do als je door Zuidoost-Azie reist. Thailand is nog steeds onder alle soorten reizigers backpackersparadijs nummer 1. Met Oak Travel heb je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende tours. Heb je niet veel tijd kies dan voor de 8-daagse tour van Bangkok naar Koh Phangan. Het eiland Koh Phangan is wereldberoemd om zijn Full Moon Parties, dus als je toch in Thailand bent ga dan zeker weten even langs het gave eiland Koh Phangan.

De 10-daagse tour eindigt ook op hetzelfde eiland, maar maakt ook een tussenstop op het andere adembenemende eiland Koh Phi Phi. Wil je het allerbeste van Thailand ontdekken, ga dan mee met de 12-daagse tour van Bangkok naar Koh Phi Phi. Onze partner is nog de enige touroperator die mag verblijven op het prachtige Maya Bay, waar de film ”The Beach” is opgenomen. De Thaise regering wilt namelijk voorkomen dat Maya Bay ten onder gaat aan massa toerisme.

Om als backpacker Thailand binnen te komen zijn er twee mogelijkheden. Tegenwoordig hoef je namelijk als Nederlander of Belg geen toeristenvisum meer aan te vragen. Je kan dus visumvrij Thailand binnenkomen, zolang het maar voor maximaal 30 dagen is. Als je langer dan 30 dagen in Thailand wilt verblijven, vraag dan een toeristenvisum aan bij de Thaise ambassade in Nederland. In Thailand kun je dan deze visum met 30 dagen extra verlengen voor ongeveer €48,-. Zorg er ook voor dat je over een reisverzekering beschikt, kies bijvoorbeeld voor een doorlopende- of globetrotter reisverzekering van Allianz.

Chillen

THAILAND

TOUR EXPLORER

8 DAGEN – VANAF €595,-

Bangkok Scorpion

THAILAND

TOUR ADVENTURE

10 DAGEN – VANAF €695,-

Elephant Experience Thailand

THAILAND

TOUR EPIC

12 DAGEN – VANAF €875,-