Werken en Reizen in Australië | Sydney 7 nachten

Sydney Ultimate Startpakket

Werken in Australië kan best een uitdaging zijn en wij gaan je hierbij helpen. Met het Sydney Ultimate Startpakket combineer je werken in Australië met het reizen op een geweldige manier, en bovendien maak je nieuwe vrienden! Deze week deel je alle avonturen met een groep gezellige reizigers van verschillende nationaliteiten. De stafleden van zijn jong, avontuurlijk en zeer professioneel! Door hun ervaring ben je verzekerd van een fantastische week en ze helpen je met alles wat je nodig hebt.

Het Sydney Ultimate Startpakket zit boordevol verschillende producten, zoals het openen van een bankrekening, aanvragen van een Tax File Number, SIM kaart en andere werk en reis gerelateerde zaken. Natuurlijk kom je ook om te genieten, dus maak je klaar voor een gave week vol uitdagingen. Je gaat mee met een rondleiding door de stad, een cruise op een catamaran, dolfijnen spotten, zandboarden van de hoge duinen, overnachten in een Basecamp en ontdek het nachtleven van Sydney!

No worries…alles wordt voor je geregeld in Sydney. Na deze gezellige week kun je beginnen met werken, tenzij je eerst gaat reizen door dit prachtige land. Natuurlijk kun je de komende 12 maanden bij Ultimate terecht voor vragen, tips en advies! En in noodgevallen kun je ze 24/7 bereiken. Check ook onze andere startpakketten in Sydney en Melbourne.

Bekijk het reisschema!
Inclusief
 • Hulp voor vertrek

 • Transfer van vliegveld naar hostel

 • 7 overnachtingen

 • Aantal maaltijden

 • Postadres

 • Australische Bankrekening

 • Tax File Number

 • SIM kaart

 • Gratis Wi-Fi op kantoor

 • Infosessie werken en reizen in Australië

 • 12 maanden lidmaatschap vacaturedatabase

 • 24/7 noodhulp

 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Hoogtepunten
 • City tour

 • Catamaran cruise inclusief lunch

 • Basecamp in Port Stephens

 • Zandboarden & Dolfijnen

 • Partynight!

 • Bar techniek cursus

 • RSA cursus

 • Werk en CV ondersteuning

Prijs €649,-

Reisschema

Dag 1 – Welkom in Sydney

Vandaag ontmoet je de groep waarmee je een tour door de stad gaat maken. Alle belangrijke bezienswaardigheden komen aan bod, zoals Circular Quay, Harbour Bridge, Opera House en de Botanical Gardens. Vergeet je camera niet, want er komen genoeg fotomomenten voorbij. De dag wordt afgesloten met een welkomstdiner in een bar!

Dag 2 – Infosessie en Harbour Cruise

Vandaag wordt je geïnformeerd over alles wat je nodig hebt m.b.t. het werken in Australië. Daarna lopen we richting de haven, waar je op een catamaran stapt voor een heerlijke dag chillen, zwemmen en genieten. (BBQ lunch inbegrepen)

Dag 3 – Port Stephens

Vandaag gaan we naar een Basecamp in Port Stephens. Port Stephens staat bekende om zijn mooie stranden, zandduinen, dolfijnen, walvissen en koala’s. De accommodatie ligt op 5 minuten lopen van het strand en is tevens ook de woonplaats van kangoeroe Josie. (Pizza diner inbegrepen)

Dag 4 – Zandboarden

Vandaag ga je in een 4WD naar de hoogste zandduinen om te zandboarden! Daarna neemt de gids je mee voor een mooie wandeling in een National Park voor een spectaculair uitzicht. Van mei tot november kun je walvissen spotten en het hele jaar door koala’s. Geniet ’s avonds van een kampvuur en diner. (Ontbijt, lunch en BBQ diner inbegrepen)

Dag 5 – Wildlife spotten

Vandaag gaan we dolfijnen spotten, misschien zie je ook walvissen en schildpadden voorbij zwemmen! Je kunt natuurlijk ook heerlijk aan boord relaxen. Daarna kun je nog gaan zwemmen en op het strand liggen, voordat we inchecken in het hostel. (Ontbijt inbegrepen)

Dag 6 – Kroegentocht

Ontmoet de groep in één van de favoriete bars, voordat je wordt meegesleurd met de Sydney kroegentocht. Ga naar vier kroegen in de stad en ontvang bij iedere kroeg een gratis drankje!

Dag 7 – Coogee to Bondi walk

Vandaag maken we een wandeling langs de kust van Coogee naar Bondi. Heerlijk uitwaaien en laat wat je allemaal hebt beleefd even bezinken.

Bekijk de extra info!

Extra Informatie

Visum & Reisverzekering

Regel voor vertrek een geschikte reisverzekering en vraag ruim van te voren je Working Holiday visum aan. Voor het direct aanvragen van je verzekering of visum en meer informatie hierover vindt je op Reisvoorbereiding Australië.

Transfer van vliegveld naar hostel

Bij aankomst staat er een chauffeur op je te wachten. Overhandig de voucher (die je van ons hebt gekregen) aan de chauffeur en vervolgens wordt je naar het hostel gebracht.

Accommodatie

Je verblijft voor 7 nachten in het beste hostel van Sydney, Wake Up! hostel. Het hostel ligt midden in het centrum bij alle belangrijke bezienswaardigheden.

Australische bankrekening

Voordat je vertrekt naar Australië krijg je een e-mail met daarin een stappenplan voor het aanvragen van een Australische bankrekeningnummer. Je hebt direct toegang tot je bankrekening, waarmee je ook kunt internetbankieren. Echt je bankpas ontvang je in Sydney.

Tax file number

Tijdens de infosessie krijg je informatie over het leven, reizen en werken in Australie, maar ook wordt er een Tax File Number voor je aangevraagd. Je ontvangt je Tax File Number binnen 2 weken en zal worden geüpload naar je persoonlijke e-mailadres. Je kunt wel al aan het werk, terwijl je nog in afwachting bent van een Tax File Number.

SIM kaart

Je ontvangt bij aankomst een SIM kaart, kies daarna je eigen prepaid plan.

Bar techniek cursus ter waarde van €70,-

Tijdens de 1-daagse bar techniek cursus, leer je de basisvaardigheden die nodig zijn voor het werken in de horeca. Het is niet verplicht, maar handig als je weinig ervaring hebt.

12 maanden lidmaatschap voor “Travellers at Work”

Je ontvangt een 12 maanden lidmaatschap voor ‘‘Travellers at Work’’. Zij zijn verkozen tot de beste Australische vacaturedatabase voor reizigers. Door heel Australië heeft “Travellers at Work” banen beschikbaar en daarnaast kun je met een online CV solliciteren terwijl je reist.

RSA cursus ter waarde van €40,-

Na het behalen van een RSA cursus is het makkelijker om een baan te vinden in de horeca. De cursus wordt afgesloten met een examen waarin 60 gerichte vragen gesteld worden. Als je het examen met een voldoende afsluit, ben je in het bezit van een officieel certificaat en kun je beginnen met solliciteren. (Je certificaat is alleen geldig in de staten QLD, NT, SA, WA en VIC)

Werk en CV ondersteuning

Een duidelijk en overzichtelijk CV zal zeker helpen bij het vinden van een baan. De medewerkers van ‘‘Travellers at Work’’ kunnen je CV nakijken en eventueel verbeteren.

Postadres

Je ontvangt een postadres voor de tijd dat je in Australië bent. Als je aan het reizen bent worden de brieven gescand en naar je e-mailadres gestuurd. Pakketjes worden veilig opgeslagen, zodat je ze later op kunt halen.

Boek nu dit pakket!

Boek nu het Sydney Ultimate Startpakket

 • € 0,00
 • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.