Werken en Reizen in Australië | Melbourne 5 nachten

Melbourne Base Startpakket

Melbourne wordt beschouwd als de culturele en modehoofstad van Australië. De stad is hip en dynamisch en met zijn vele festivals, verschillende nationaliteiten, uitgaansmogelijkheden en leuke winkels is deze stad erg in trek bij backpackers.

Het Melbourne Base Startpakket zit boordevol verschillende producten, zoals het openen van een bankrekening, aanvragen van een Tax File Number, SIM kaart en andere werk en reis gerelateerde zaken. Naast het werken wil je natuurlijk ook genieten, dus maak je klaar voor een ultieme Great Ocean Road tour en Philip Island tour. Je verblijft bij Melbourne Base in het plaatsje St. Kilda, een hippe plek aan het strand.

No worries…alles wordt voor je geregeld bij Melbourne Base. En na 5 fantastische nachten kun je nu beginnen met werken, werk zoeken of reizen door het prachtige land. Je kunt de medewerkers altijd om hulp vragen, en voor tips en advies! In noodgevallen zijn ze 24/7 bereikbaar. Wil je liever starten in Sydney, kies dan voor Sydney Ultimate Startpakket of Sydney Wake Up! Startpakket.

Bekijk de extra info!
Inclusief
 • Hulp voor vertrek

 • Vliegveld ophaalservice

 • 5 overnachtingen in Melbourne Base

 • SIM kaart

 • Persoonlijke coach

 • Australische Bankrekening

 • Tax File Number

 • 12 maanden lidmaatschap voor een vacaturedatabase

 • 3 maanden werk en reis advies

 • Wifi

 • 24/7 noodhulp

 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Hoogtepunten
 • Philip Island Tour (Penguins)

 • Great Ocean Road Tour

 • Entree voor alle nationale parken

 • BBQ lunch

 • CV ondersteuning

 • Korting op reisproducten

Prijs €549,-

Extra Informatie

Vliegveld ophaalservice

De shuttlebus van het vliegveld naar het hostel rijdt tussen 6.00 uur ‘s ochtends en 18.00 uur ‘s avonds. Na 18.00 uur kun je op eigen gelegenheid naar het hostel rijden. Je krijgt dan maximaal $25,- terug van het hostel.

Accommodatie

Je verblijft voor 5 overnachtingen in Melbourne Base St. Kilda Hostel.

Australische bankrekening

Voordat je vertrekt naar Australië krijg je een e-mail met daarin je accountgegevens van je Australische bankrekening. Je kunt nu ook met internetbankieren geld overmaken. Bij aankomst in Melbourne ontvang je een bankpas.

Tax File Number

Tijdens de workshop krijg je meer informatie over het leven, reizen en werken in Australië en wordt er een Tax File Number voor je aangevraagd. Je ontvangt je Tax File Number binnen 2 weken en zal worden geüpload naar je e-mailadres. Je kunt wel al aan het werk als je nog in afwachting bent van een Tax File Number.

Postadres

Je ontvangt een postadres voor de tijd dat je in Australië bent. Als je aan het reizen bent worden de brieven gescand en naar je e-mailadres gestuurd. Pakketjes worden veilig opgeslagen, zodat je ze later op kunt halen.

12 maanden lidmaatschap vacaturedatabase

Je ontvangt een 12 maanden lidmaatschap voor de beste online vacaturedatabase voor reizigers. Ze hebben door heel Australië en Nieuw-Zeeland banen beschikbaar en met een online CV kun je solliciteren terwijl je reist.

CV ondersteuning

Een duidelijke CV zal zeker helpen bij het vinden van een baan in Australie. De stafleden gaan je CV nakijken en eventueel verbeteren.

Boek nu dit pakket!

Visum & Reisverzekering

Check voor vertrek of je beschikt over de juiste reisverzekering en vraag op tijd je Working Holiday visum aan. Bekijk onze pagina Reisvoorbereiding Australië, voor meer info over visums en reisverzekeringen en het direct aanvragen hiervan.

SIM kaart

Je ontvangt bij aankomst een SIM kaart, kies daarna je eigen prepaid plan.

Postadres

Je ontvangt een postadres voor de tijd dat je in Australië bent. Als je aan het reizen bent worden de brieven gescand en naar je e-mailadres gestuurd. Pakketjes worden veilig opgeslagen, zodat je ze later op kunt halen.

Great ocean road

Ontdek, ervaar en omarm de magie van de Great Ocean Road! Elke bocht geeft je uitzicht op nieuwe oneindige stranden, dit wordt echt een dag om nooit meer te vergeten! Geniet van het adembenemende uitzicht bij de iconische Cape Otway vuurtoren (exclusief entree) en krijg informatie over de fascinerende geschiedenis van de Aboriginals bij het culturele centrum. Daarna zetten we onze reis voort naar dorpjes aan de kust; Lorne, Apollo Bay en Port Campbell. Ga het strand op bij Gibson Beach, aanschouw de Twelve Apostles en verbaas jezelf over de hoge kliffen en rotsformaties.

Philip Island

Een unieke ervaring en een avontuur dat je niet snel vergeet. We vertrekken in de middag vanuit Melbourne naar Moonlit Sanctuary Wildlife Conservation Park om dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Je kunt hier kangoeroes en wallabies tegen een kleine vergoeding met de hand voeren. Je leert tevens ook wat over de werkzaamheden die ze doen om het reservaat te onderhouden. Het reservaat is eco-gecertificeerd en laat je beroemde en bedreigde dieren uit Australië zien.

Vanaf het reservaat reizen we door naar Phillip Island en maken we een stop bij de beroemde chocoladefabriek. We komen langs de Nobbies en Seal Rocks en wandelen langs de kust van het eiland waar je de meest spectaculaire uitzichten hebt. De volgende stop is Summerland Beach, thuisbasis van Victoria’s grootste kolonie kleine pinguïns voor de nachtelijke pinguïnparade. Alle pinguïns komen dan het strand op om hun weg terug te vinden naar de zandduinen.

Boek nu het Melbourne Base Startpakket

 • € 0,00
 • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.