In Australië werken en reizen met een startpakket van Oak Travel!

Werken & Reizen Startpakketten

Onze startpakketten beginnen in Sydney of Melbourne, en bestaan onder andere uit accommodatie, SIM kaart, bankrekening, tax file number en verschillende activiteiten. Het saaie papierwerk wordt op deze manier voor jou uit handen genomen, zodat jij kan genieten van een nieuwe omgeving en het vinden van een nieuwe baan. Bovendien krijg je ook tips en advies op het gebied van wonen, werken en reizen in Australië. Regel natuurlijk wel voor vertrek een Working Holiday visum, want hiermee mag je 12 maanden werken in Australië waarvan in totaal 6 maanden bij één werkgever.

Wil je naast werken ook gaan reizen in Australië? Boek dan bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om Australië op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt dan zelf waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Heb je het dus ergens naar je zin, dan blijf je gewoon een aantal dagen of weken langer. De buspas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je deze voor het eerst gebruikt.

Bekijk Onze Pakketten
Wordt SUP of Surfinstructeur en ga lesgeven

Hoe te gek zou het zijn, om van je hobby je werk te maken! We bieden 2 opleidingen aan waarbij je een volwaardig diploma haalt, waarmee je les mag geven in surfen of stand up paddling.
In 1 maand leer je de beste SUP skills en behaal je het Level 1 SUP Instructeur certificaat! Je leert niet alleen de correcte technische manier van Stand Up Paddle, maar ook alles over veiligheid, reddingstechnieken en natuurlijk SUP Yoga! Ook ontwikkel je jouw eigen SUP techniek en coaching skills, zodat je op deze manier een professionele SUP Instructeur wordt.

Is surfen meer jouw ding, wordt dan in 3 maanden een Level 1 Surfinstructeur! In deze 3 maanden ervaar je het leven van een surfer en wordt je voorbereidt op het Level 1 Surfinstructeur examen. Je krijgt van lokale gekwalificeerde surf instructeurs theorie- en praktijklessen, maar ook reanimatie, eerste hulp verlenen en redding in open water. Na het behalen van het examen, kun je direct gaan solliciteren als surfinstructeur!

Andere manieren van werken in Australië

Ben je op zoek naar een gegarandeerde baan in Australië, neem dan deel aan het boerderijwerk programma aan de oostkust van Australië. Tijdens een pittige trainingsweek wordt je opgeleid tot een volwaardige boerderij kracht. Daarna kun je samen met onze partner ter plaatse gaan zoeken naar een geschikte werkgever in Australië.

Heb je een passie voor zeilen, neem dan deel aan de 23-daagse zeiltraining in Airlie Beach. Na een succesvolle training kun je gaan solliciteren bij verschillende bedrijven in de omgeving van de Great Barrier Reef. Wie weet kun je binnenkort wel zeggen dat de Whitsunday Islands je werkplek is.

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’