Werken & Reizen Startpakketten

Onze startpakketten beginnen in Sydney of Melbourne, en bestaan onder andere uit accommodatie, SIM kaart, bankrekening, tax file number en verschillende activiteiten. Het saaie papierwerk wordt op deze manier voor jou uit handen genomen, zodat jij kan genieten van een nieuwe omgeving en het vinden van een nieuwe baan.

Tijdens het boerderijwerk programma aan de oostkust van Australië, wordt je opgeleid tot een volwaardige boerderijkracht. Daarna kun je samen met onze partner ter plaatse gaan zoeken naar een geschikte baan in Australië. Dit is een garandeerde baan voor maximaal 12 maanden bij verschillende werkgevers. Heb je een passie voor zeilen, neem dan deel aan de 23-daagse zeiltraining in Airlie Beach. Na een succesvolle training kun je gaan solliciteren bij verschillende bedrijven in de omgeving van de Great Barrier Reef.

SUP of Surfinstructeur

Hoe te gek zou het zijn, om van je hobby je werk te maken! Wij bieden twee opleidingen aan met een erkend diploma. Met dit diploma kun je lesgeven in beginnende surfers of suppers. In 1 maand leer je de beste SUP skills en behaal je het Level 1 SUP Instructeur certificaat! Je leert niet alleen de correcte technische manier van Stand Up Paddle, maar ook alles over veiligheid, reddingstechnieken en natuurlijk SUP Yoga!

Is surfen meer jouw ding, wordt dan in 3 maanden een Level 1 Surfinstructeur! tijdens deze intensieve surfcursus ervaar je het leven van een surfer en wordt je voorbereidt op het Level 1 examen. Als je bent geslaagd voor het examen, kun je direct gaan solliciteren als surfinstructeur!

Working Holiday Visum

Als je wilt werken in Australië, ben je verplicht een werkvisum aan te vragen, het zogenoemde Working Holiday Visum. Hiermee mag je 12 maanden werken en reizen in Australië, waarvan maximaal 6 maanden werken voor dezelfde werkgever. Om in aanmerking te komen voor het Working Holiday visum moet je voldoen aan verschillende eisen, je moet bijvoorbeeld tussen de 18 en de 30 jaar oud zijn en je moet kunnen aantonen dat je beschikt over minimaal $5000,- AUD. Daarnaast mag je in de 12 maanden dat je in Australië bent, het land in en uit gaan wanneer jij wilt. Vindt je het lastig om zelf de aanvraag van je Working Holiday Visum te regelen, neem dan contact op met E-visums.nl. Zij zorgen voor een snelle en goede service voor het aanvragen van je werkvisum, zodat jij je kunt richten op je reisvoorbereiding.

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’