Werken en reizen in Australië met een Oak Travel Startpakket

Startpakketten

Wil jij ook graag werken en reizen in Australië, dan zit je met een startpakket van Oak Travel altijd goed! Veel reizigers gaan in Australië aan het werk, zodat ze met hun welverdiende geld verder kunnen reizen. Onze startpakketten beginnen in Sydney, Melbourne, Cairns, Noosa of Airlie Beach. En deze bestaan onder andere uit accommodatie, verschillende activiteiten, SIM kaart, bankrekening en een tax file number. Het saaie papierwerk wordt op deze manier voor jou uithanden genomen, en kan jij genieten van een nieuwe omgeving en je richten op het vinden van een baan. Bovendien krijg je ook tips en advies op het gebied van wonen, werken en reizen in Australië.

Naast hard werken en geld verdienen, ontmoet je tijdens werktijd ook leuke lokale mensen en leer je meer over de interessante Australische cultuur. Om in Australië te mogen werken heb je een Working Holiday visum nodig. Dit visum dien je voor vertrek naar Australië aan te vragen en is alleen mogelijk als je tussen 18 en 30 jaar oud bent. Met een Working Holiday visum mag je 12 maanden werken, waarvan in totaal 6 maanden bij één werkgever.

Boerderijwerk of Zeilen

Ben je op zoek naar een gegarandeerde baan in Australië, neem dan deel aan de boerderijwerk training aan de oostkust van Australië. Tijdens een pittige trainingsweek wordt je opgeleid tot een volwaardige boerderij kracht. Onze partner biedt je daarnaast een gegarandeerde baan aan, op een boerderij in Australië.

Heb je passie voor zeilen, neem dan deel aan de 23-daagse zeilcursus in Airlie Beach. Als er vacatures zijn, kun je na de cursus eventueel gaan werken op een zeilschip. Regel voor vertrek naar Australië je Working Holiday visum, anders mag je niet legaal in Australië werken.

Reizen

Wil je naast werken ook gaan reizen in Australië? Boek dan bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om Australië op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt dan zelf waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Heb je het dus ergens naar je zin, dan blijf je gewoon een aantal dagen of weken langer. De buspas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je deze voor het eerst gebruikt.

RSA cursus Oak Travel
Sydney Horeca RSA

4 Nachten
Vanaf €389,-

Bekijk Startpakket
Wake Up! Sydney werken en reizen Australie
Sydney Wake Up!

5 Nachten
Vanaf €489,-

Bekijk Startpakket
Werken en reizen Wake Up! Sydney
Sydney Ultimate

7 Nachten
Vanaf €659,-

Bekijk Startpakket
Werken en reizen startpakket Australie
Melbourne Nomads

5 Of 7 Nachten
Vanaf €549,-

Bekijk Startpakket
Werken en reizen startpakket Cairns Australie
Cairns Nomads
Startpakket

5 Of 7 Nachten
Vanaf €495,-

Bekijk Startpakket
Training Boerderijwerk Australie
Training
Boerderijwerk

12 maanden
Vanaf €1675,-

Bekijk Startpakket
Werken in Australie Zeilen
Whitsundays
Zeilcursus

23 Dagen
Vanaf €2085,-

Bekijk Startpakket

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’