WERKEN & REIZEN
IN AUSTRALIË

Als je graag wilt werken en reizen in Australië, dan zit je met een startpakket van Oak Travel altijd goed! De startpakketten in Sydney, Melbourne en Cairns bestaan onder andere uit accommodatie, verschillende activiteiten, SIM kaart, bankrekening en een tax file number. Als je op zoek bent naar een gegarandeerde baan, kies dan voor boerderijwerk in Australië. Heb je een passie voor zeilen? Schrijf je dan snel in voor de 23-daagse zeilcursus in Airlie Beach.

Veel reizigers gaan in Australië aan het werk, zodat ze met hun welverdiende geld verder kunnen reizen. Naast hard werken en geld verdienen, ontmoet je tijdens werktijd ook leuke mensen en leer je wat meer over de Australische cultuur. Om snel in Australië aan de slag te gaan kun je gebruik maken van de Oak Travel startpakketten in Sydney, Melbourne en Cairns. Bij alle startpakketten ontvang je bij aankomst direct een SIM kaart, zodat je vrienden en familie kan bellen of smsen. Ook wordt er een bankrekening geopend en een Tax File Number aangevraagd. Onze partner helpt je ook met het zoeken naar een leuke job en alles wat je moet weten over werken, wonen en reizen in Australië.

Ben je liever op het platteland te vinden, kies dan voor de 5-daagse outback boerderij cursus of boerderijwerk in Australië. Als je kiest voor boerderijwerk in Australië, dan wordt je tijdens een pittige trainingsweek opgeleid tot een volwaardige kracht. Wij bieden je een gegarandeerde baan aan in Australië, als je de trainingsweek goed doorloopt. Heb je een passie voor zeilen, dan kun je deelnemen aan een 23-daagse zeilcursus in Airlie Beach. Als er eventueel vacatures zijn, kun je na de cursus gaan werken op een zeilschip. Zorg er wel voor dat je voor vertrek een Working Holiday visum hebt aangevraagd, want anders kun je niet deelnemen aan de startpakketten van Oak Travel.

Als je in Sydney, Melbourne of Cairns gaat beginnen en werken, dan kun je daarna langs de oostkust reizen. Boek bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om Australië op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Heb je het dus ergens naar je zin, dan blijf je gewoon een aantal dagen of weken langer. De buspas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je het voor de eerste keer gebruikt.

Werken en Reizen Wake Up! Sydney

SYDNEY

WAKE UP!

4 NACHTEN | VANAF €475,-

Wake Up! Sydney werken en reizen

SYDNEY

ULTIMATE

7 NACHTEN | VANAF €659,-

Werken en Reizen met een Working Holiday visum in Australië - OAK TRAVEL

MELBOURNE

NOMADS

5 OF 7 NACHTEN | VANAF €545,-

Tullyriver rafting

CAIRNS

NOMADS

5 OF 7 NACHTEN | VANAF €495,-

Veedrijven Boerderijwerk Australie

OUTBACK

BOERDERIJ CURSUS

5 DAGEN | VANAF €499,-

Boerderijwerk Australië

AUSTRALIË

BOERDERIJWERK

VANAF €1995,-

Zeilen in de Whitsundays Australie

WHITSUNDAYS

ZEILCURSUS

23 DAGEN | VANAF €2175,-