Werken als vrijwilliger in Australië

Vrijwilligerswerk in Australië betekent werken met lokale wilde dieren die jouw hulp hard nodig hebben! Help de koala’s, kangoeroes, zeeschildpadden en andere wilde dieren aan een betere toekomst. Je bent namelijk als vrijwilliger hard nodig, want veel van deze projecten blijven alleen bestaan door donaties en de hulp van vrijwilligers.

Oak Travel beschikt over zes verschillende vrijwilligersprojecten in Australië. Naast het werken met dieren, kun je ook kiezen voor het Surf & Care vrijwilligersproject. Tijdens deze 10 dagen, ga je onder andere stranden opruimen, werk je mee aan het duinonderhoud en haal je plastic uit de rivier tijdens een kajak tour.

Als je graag met koala’s en kangoeroes in het regenwoud wilt werken, dan zijn de wildlife projecten in Port Douglas en Cairns echt iets voor jou! Wil je een handje helpen in een opvangcentrum voor gewonde wilde dieren, dan zijn met name Albury en Gladstone de plek om naartoe te gaan. Hier ondersteun je onder andere de medewerkers van het opvangcentrum, bij het verzorgen en revalideren van wildlife.

Wil je naast het vrijwilligerswerk, ook gaan reizen in Australië? Boek dan bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om Australië op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Of stel samen met Oak Travel jouw Reis op Maat samen!

Vrijwilligerswerk - Werken met dieren in Australie

4, 6 of 8 weken
Vanaf €1785,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk - Werken met dieren in Australie

4, 6 of 8 weken
Vanaf €1785,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk Australië

2 Tot 12 weken
Vanaf €1145,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk in Australië

2 Tot 12 weken
Vanaf €1145,-

Bekijk Project

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’