Verschillende Wildlife Vrijwilligerswerk projecten

Vrijwilligerswerk Projecten

Vrijwilligerswerk in Australië betekent werken met lokale wilde dieren in nood! Help de koala’s, kangoeroes, zeeschildpadden en andere wilde dieren aan een betere toekomst. Als vrijwilliger ben je hard nodig, want deze non-profit organisaties blijven alleen bestaan door donaties en vrijwilligersgeld. Naast hard werken is er natuurlijk ook genoeg vrije tijd om de prachtige omgeving te verkennen. De eigenaren van de verschillende opvangcentra gaan tijdens de weekenden erop uit om cultuur te snuiven en activiteiten te ondernemen.

Oak Travel beschikt over vier verschillende vrijwilligersprojecten in Australië. Als je graag met koala’s en kangoeroes wilt werken, dan is het project in de omgeving van Albury ideaal. Voor zeeschildpadden moet je in Cairns zijn en voor wombats, kangoeroes en andere wilde dieren in Gladstone en Brisbane. Als vrijwilliger ga je de medewerkers van het centrum ondersteunen, bij het verzorgen en revalideren van  wilde dieren.

Reizen

Als je vrijwilligerswerk wilt doen in Australië heb je aan een toeristenvisum genoeg. Je kunt deze online bij de Australische immigratiedienst gratis aanvragen. Als je aan een wildlife project in Australië wilt deelnemen, dan is het verplicht om een tetanus vaccinatie te halen bij de GGD in Nederland of Australië. Hiermee voorkom je namelijk dat je een ziekte kunt oplopen als een wild dier je krabt of bijt. Naast je vliegticket moet je ook zorgen voor een goede reisverzekering. Kies bijvoorbeeld voor de uitgebreide reisverzekeringen van Allianz en Oak Travel.

Naast het werken, ook gaan reizen in Australië? Boek dan bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om Australië op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Heb je het dus ergens naar je zin, dan blijf je gewoon een aantal dagen of weken langer. De buspas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je het voor de eerste keer gebruikt.

Vrijwilligerswerk Australië
Albury Wildlife
Project

2 Tot 12 weken
Vanaf €985,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk in Australie
Brisbane Wildlife Project

1 Tot 12 weken
Vanaf €575,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk in Australië
Gladstone Wildlife Project

2 Tot 12 weken
Vanaf €985,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk in Australie
Cairns Schildpadden Project

1 Tot 12 weken
Vanaf €849,-

Bekijk Project