Vrijwilligerswerk met wilde dieren in Australië

Werken met dieren in Australië

Vrijwilligerswerk in Australië betekent werken met lokale wilde dieren die jouw hulp hard nodig hebben! Help de koala’s, kangoeroes, zeeschildpadden en andere wilde dieren aan een betere toekomst. Je bent namelijk als vrijwilliger hard nodig, want veel van deze projecten blijven alleen bestaan door donaties en de hulp van vrijwilligers.

Oak Travel beschikt over vijf verschillende vrijwilligersprojecten in Australië. Als je graag met koala’s en kangoeroes in het regenwoud wilt werken, dan zijn de wildlife projecten in Port Douglas en Kuranda echt iets voor jou! Wil je een handje helpen in een opvangcentrum voor gewonde wilde dieren, dan zijn met name Albury en Gladstone de plek om naartoe te gaan. Hier ondersteun je onder andere de medewerkers van het opvangcentrum, bij het verzorgen en revalideren van wildlife.

Bekijk onze projecten
Reisvoorbereiding

Als je aan een wildlife project in Australië wilt deelnemen, dan is het verplicht om een tetanus vaccinatie te halen bij de GGD in Nederland of Australië. Hiermee voorkom je namelijk dat je een ziekte kunt oplopen als een dier je krabt of bijt. Je kan een afspraak via de website van reisprik. Als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen, dan is een goede reisverzekering van belang. Niet alle verzekeraars vergoeden namelijk vrijwilligerswerk. Oak Travel werkt samen met Allianz, die een goede reisverzekering aanbiedt voor reizigers die willen werken in het buitenland. Bekijk onze reisvoorbereiding pagina voor meer informatie!

Wil je naast het vrijwilligerswerk, ook gaan reizen in Australië? Boek dan bijvoorbeeld een hop-on hop-off buspas om Australië op eigen tempo te verkennen. Jij bepaalt waar je in- en uitstapt en hoelang je ergens verblijft. Of stel samen met Oak Travel jouw Reis op Maat samen!

Vrijwilligerswerk - Werken met dieren in Australie

4, 6 of 8 weken
Vanaf €1785,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk - Werken met dieren in Australie

4, 6 of 8 weken
Vanaf €1785,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk Australië

2 Tot 12 weken
Vanaf €1145,-

Bekijk Project
Vrijwilligerswerk in Australië

2 Tot 12 weken
Vanaf €1145,-

Bekijk Project

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’