Leer surfen bij de beste surfscholen van Australië!

Leren surfen in Australië

Je kunt Australië niet verlaten zonder te hebben gesurft! Surfen in Australië is namelijk een must-do, dus neem zeker weten deel aan een surfkamp of cursus in de omgeving van Sydney of Byron Bay. Of je nu beginner bent of je surfskills wilt verbeteren, er zit voor iedere surfer genoeg uitdaging in. Ervaar het laid-back surfleven, pak de beste golven en sluit nieuwe vriendschappen voor het leven!

De surfcursus van 4 tot 8 weken in de omgeving van Sydney is erg populair onder alle soorten reizigers! Naast alle praktijklessen in het water en op het strand, krijg je ook theorieles van professionele surfinstructeurs. Tijdens de surfcursus leer je alles over de zee, golven, stroming en wat dat voor een effect heeft op jou en je surfboard. De surfinstructeurs leggen alle surflessen vast op video, zodat je na afloop van elke les kunt zien wat je aan je techniek kunt verbeteren.

Let’s give it a taste in het Surfkamp! Het 7- of 14-daagse surfkamp zit vol met surfen, nieuwe vrienden maken, genieten van strandfeesten, het berijden van de perfecte golf en je surftechniek verbeteren. In het surfkamp kun je als beginner het surfen eigen maken, maar dit is ook de perfecte plek om een reisgenoot te ontmoeten.

Bekijk de surf pakketten
Surflessen & Surfcursussen
Surfinstructeur Cursussen
Surf & SUP Level 1 instructeur

Heb je een passie voor surfen en wil je in de toekomst lesgeven aan beginnende surfers, dan kun je in Byron Bay binnen 3 maanden een erkend Level 1 Instructeur diploma behalen. Dit is een pittige cursus, maar wel één om nooit meer te vergeten. Naast alle facetten op het gebied van surfen, wordt je ook een teamplayer pur sang. Met het behaalde diploma kun je met een Working Holiday visum in Australië lesgeven, maar ook aan beginnende surfers elders op de wereld.

Ben je gek op water, maar is surfen niet echt je ding. Dan hebben we een leuk alternatief genaamd Stand Up Paddle, ook wel SUP genoemd. Neem deel aan een erkende SUP-Instructeur cursus van 1 maand in Byron Bay. Dit is de perfecte manier om je Stand Up Paddle techniek te ontwikkelen in een prachtige omgeving aan het strand en langs de rivier. Tijdens de cursus leer je een correcte techniek aan te nemen, veiligheidsvaardigheden, reddingstechnieken en ervaar je zelfs de groeiende trend van SUP Yoga.

Surfen in Australië Surf Instructeur

3 Maanden
€4925,-

Bekijk Cursus

TRAVELLING

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’