SURFEN
IN AUSTRALIË

Je kunt Australië niet verlaten zonder te hebben gesurft! Surfen in Australië is namelijk een must-do, daarom is het gaaf om deel te nemen aan een surfkamp of surfcursus in de omgeving van Sydney of Byron Bay. Of je nu beginner bent of je surfskills wilt verbeteren, er zit voor iedere surfer genoeg uitdaging in. Ervaar het laid-back surfleven, pak samen de beste golven en sluit nieuwe vriendschappen voor het leven!

De surfcursus van 1 of 2 maanden in de omgeving van Sydney of Byron Bay is populair onder alle soorten reizigers! Naast alle praktijklessen in het water en op het strand, krijg je ook theorieles van professionele surfinstructeurs. Tijdens de surfcursus leer je alles over de zee, golven, stroming en wat dat voor een effect heeft op jou en je surfboard. De surfinstructeurs leggen alle surflessen vast op video, zodat je na afloop van elke les kunt zien wat je aan je techniek kunt verbeteren.

Let’s give it a taste in het Surfkamp! Het 7- of 14-daagse surfkamp zit vol met surfen, nieuwe vrienden maken, genieten van strandfeesten, het berijden van de perfecte golf en je surftechniek verbeteren. In het surfkamp kun je als beginner het surfen eigen maken, maar dit is ook de perfecte plek om een reisgenoot te ontmoeten. 

Heb je een passie voor surfen en wil je in de toekomst lesgeven aan beginnende surfers, dan kun je in Byron Bay binnen 3 maanden een erkend Level 1 Instructeur diploma behalen. Dit is een pittige cursus, maar wel één om nooit meer te vergeten. Naast alle facetten op het gebied van surfen, wordt je ook een teamplayer pur sang. Met het behaalde diploma kun je met een Working Holiday visum in Australië lesgeven, maar ook aan beginnende surfers in bijvoorbeeld Nederland of België.

surf-camp-sydney

SYDNEY

SURFKAMP

7 OF 14 DAGEN | VANAF €675,-

Surfles Australie

BYRON BAY

SURFKAMP

7 OF 14 DAGEN | VANAF €725,-

Surfen in Australie

SYDNEY

SURFCURSUS

4 TOT 8 WEKEN | VANAF €2325,-

Surfcursus 2 maanden

BYRON BAY

SURFCURSUS

1 OF 2 MAANDEN | VANAF €2365,-

Surfen in Australië

LEVEL 1

SURFINSTRUCTEUR

3 MAANDEN | VANAF €5495,-