Jongerenreis in Australië | Brisbane ⇔ Cairns | 10 dagen

Tropical Adventure Groepsreis

Heb je niet heel veel tijd, maar wil je wel een mooi stuk van de Australische Oostkust zien? Neem dan deel aan de 10-daagse Tropical Adventure Groepsreis van Topdeck. Door onze goede samenwerking met Topdeck kunnen wij deze Tropical Adventure Groepsreis met korting aanbieden.

Deze jongeren groepsreis van Topdeck zit boordevol activiteiten en er staat veel gezelligheid op de planning. We verkennen het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island met een 4WD, we brengen een bezoek aan een typische Australische boerderij, verkennen de prachtige stranden en natuur van Magnetic Island en we maken het nachtleven van Cairns onveilig.

Als hoogtepunt van deze Tropical Adventure Groepsreis gaan we op een luxe zeilschip de prachtige Whitsunday eilanden ontdekken. En je gaat hier snorkelen in de Great Barrier Reef met verschillende rifvissen! Kortom deze Topdeck jongerenreis is echt een must-do als je in Australië bent!

Bekijk het reisschema
Inclusief
 • 9 overnachtingen

 • Elke ochtend ontbijt

 • 3 keer lunch

 • 5 keer diner

 • Bus met airco en wifi

 • Professionele stafleden

 • Leuke mede-reisgenoten

 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Prijs €1595,-
Hoogtepunten
 • Fraser Island 4WD

 • Bundaberg rumstokerij

 • Leven ervaren op een Australische boerderij

 • Zeiltocht Whitsundays

 • Whitehaven Beach

 • Snorkelen

 • Ferry Magnetic Island

 • Boswandeling Magnetic Island

 • Optionele activiteiten

 • Avondmarkten en nachtleven van Cairns

Tropical Adventure Groepsreis
Reisschema Tropical Adventure Groepsreis

Dag 1 & 2 - Brisbane naar Fraser Island

Vandaag bezoeken we het mooie plaatsje Noosa waar je kunt wandelen in het Noosa National Park, voordat we aan boord gaan van de ferry naar Fraser Island. Dit is UNESCO werelderfgoed en ‘s werelds grootste zandeiland, deze plek is dus behoorlijk speciaal.

Fraser Island, we are ready!! Het eiland heeft een prachtige natuur met o.a. hoge zandduinen en meren. Je ziet de Seventy Five Mile Beach met het Maheno Wreck, Lake McKenzie, Central Station en het bijzondere Rainbow Beach. Neem een kleine weekendtas mee naar Fraser Island, omdat de bagageruimte beperkt is.

Dag 3 & 4 - Myella Farm

Na deze unieke ervaring reizen we het binnenland in voor een echte Outback ervaring: we verblijven op Myella Farm. Hier ervaar je het leven op een typische Aussie Boerderij. Je kunt hier koeien melken en optioneel paardrijden of motorrijden. Natuurlijk is er ook tijd om te relaxen bij het zwembad. ‘s Avonds genieten we van een echte outback zonsondergang tijdens het diner.

Op dag 8 ervaar je het echte leven van een Australische boer. Alle werkzaamheden die deze boer op een dag doet, ga jij vandaag ook doen! Vuile laarzen, melk je eerste koe, paardrijden en maak een wandeling rondom deze prachtige boerderij.

Dag 5 & 6 - Airlie Beach & Whitsundays

Vandaag komen we aan in Airlie Beach, de toegangspoort voor de adembenemende Whitsundays! Alle eilanden van de Whitsundays zijn gelegen in de Coral Sea. Bij aankomst gaan we direct aan boord van een zeilboot en varen we langs de mooie eilanden. We bezoeken onder andere Whitehaven Beach en gaan snorkelen in de Great Barrier Reef.

Aan het einde van dag 10 keren we terug in Airlie Beach voor een overnachting. Neem voor de overnachting een kleine weekendtas mee op de boot, omdat de bagageruimte beperkt is.

Dag 7 - Magnetic Island

We laten de Whitsundays achter ons en rijden in noordelijke richting naar Cairns. Voordat we in Cairns aankomen gaan we eerst nog naar Townsville voor Magnetic Island. Met de ferry varen we richting het ongerepte Magnetic Island. Bij aankomst maken we met de groep een wandeling door het bos. Daarna kun je het eiland met zijn vele stranden ontdekken, of relaxen bij het zwembad.

Dag 8 - Magnetic Island & Cairns

‘s Ochtends krijg je een rondleiding door het plaatselijke dierenpark, waar je een krokodil kunt kussen, een blauwtong hagedis kunt vasthouden en eventueel een koala kunt knuffelen. Terug op de Bruce Highway rijden we door naar onze eindbestemming Cairns. We zullen deze middag langs duizenden palmbomen rijden, genesteld tussen de Coral Sea en Great Divine. Nadat we hebben ingecheckt in het hotel en ons hebben opgefrist, gaan we wat eten en het nachtleven van Cairns ontdekken.

Dag 9 - Cairns

Je hebt twee dagen om alles in Cairns te ontdekken! Waarom zou je niet beginnen met een optionele Great Barrier Reef trip? Houd tijdens deze trip goed je ogen open voor een paar geweldige dieren; dan hebben we het natuurlijk over schildpadden, rifhaaien, roggen en nog veel meer!

Dag 10 - Uitchecken

Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar. Je kunt natuurlijk langer in Cairns blijven, wat we ook helemaal begrijpen. Je kunt hier namelijk ook raften, bungee jumpen en parachutespringen! Voor reisadvies kun je terecht bij de gids.

Boek nu deze reis!

Extra Informatie

Ondersteuning voor vertrek

Wij van Oak Travel houden met jou contact tot aan je vertrek. Tijdens de groepsreis kun je altijd terecht bij de tourleider, maar je mag natuurlijk Oak Travel altijd bellen, mailen en appen voor al je vragen.

Accommodatie

Tijdens de jongeren groepsreis van Topdeck wordt er gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder een hotel, lodge, motel en boot. Het aantal personen in een kamer is afhankelijk van het type accommodatie. Voornamelijk verblijf je in een 4-persoonskamer met hetzelfde geslacht.

Reisverzekering & Visum

Goed voorbereid op reis is zeker belangrijk, zorg namelijk voor een goede reisverzekering en vraag je visum aan. Bekijk onze pagina Reisvoorbereiding Australië om direct je premie te berekenen voor een Allianz reisverzekering en lees alles over het aanvragen van een visum via E-visums.nl

Lokale gids

De gidsen bieden je een waardevol inzicht in de lokale cultuur en geschiedenis. Ook praktische dingen kunnen ze regelen, zoals het boeken van optionele activiteiten en de beste plek om een biertje te drinken. Je maakt daar vrienden voor het leven!

Boek nu de Tropical Adventure Groepsreis

 • € 0,00
 • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.