Jongerenreis in Australië | Sydney ⇔ Cairns | 14 dagen

East Coast Beachin’ Groepsreis

Samen met maximaal 25 internationale reizigers, maak je deze ultieme 14-daagse East Coast Beachin’ Groepsreis van Topdeck Travel. Door onze goede samenwerking met Topdeck kunnen wij deze East Coast Beachin’ Groepsreis met korting aanbieden!

Deze jongeren groepsreis van Topdeck start in Sydney of Cairns en eindigt in Cairns of Sydney. Daarnaast zit deze jongerenreis boordevol activiteiten en laat de professionele gids je het beste van de Australische oostkust zien. Je gaat onder andere naar Hunter Valley, waar je in deze oude regio van Australië wijn kunt proeven. Daarnaast leer je surfen bij één van de beste surfkampen in Australië, namelijk in Crescent Head.

En voor we naar Springbrook National Park afreizen, brengen we nog een bezoek aan het altijd relaxte Byron Bay. Maar ook verken je met de groep in een 4WD Fraser Island, je ontmoet Aboriginals en je gaat snorkelen en zeilen bij de Whitsundays. De 14-daagse East Coast Beachin’ Groepsreis van Topdeck eindigt in Cairns of Sydney, waar je nog heerlijk een aantal dagen kunt relaxen.

Bekijk het reisschema
Inclusief
 • 13 overnachtingen

 • Elke ochtend ontbijt

 • 4 keer lunch

 • 6 keer diner

 • Bus met airco en wifi

 • Professionele stafleden

 • Leuke mede-reisgenoten

 • Activiteiten zoals omschreven bij de hoogtepunten

Prijs €2095,-
Hoogtepunten
 • Surfles bij Crescent Head

 • Byron Bay

 • Surfers Paradise

 • Wandeltour in Brisbane

 • Fraser Island 4WD

 • Leven ervaren op een Australische boerderij

 • Zeiltocht Whitsundays

 • Whitehaven Beach

 • Snorkelen Great Barrier Reef

 • Ferry oversteek naar Magnetic Island

 • Boswandeling Magnetic Island

 • Lokale dierenpark Magnetic Island

 • Optionele activiteiten

 • Cairns

Reisschema East Coast Beachin’ Groepsreis

Dag 1 - Sydney & Crescent Head

Via Sydney Centre en Harbour Bridge rijden we eerst naar Hunter Valley, een van grootste wijngebieden in Australië. Je leert hier meer over de wijnproductie en de geschiedenis daarvan, maar natuurlijk kan er ook wijn geproefd worden. Daarna rijden we met de groep verder langs de oostkust naar het relaxte Crescent Head, een plaatsje met een echte Australische surfvibe. Ieder jaar in mei wordt hier een groot surf evenement georganiseerd waar surfers van over de hele wereld op af komen.

Dag 2 & 3 - Crescent Head & Byron Bay

Na een stevig ontbijt krijg je surfles van de lokale laid-back surf instructeurs. Vandaag ervaar je pas echt het leven van een Australische surfer. Na deze unieke ervaring vervolgen we onze weg via de mooie plaatsen Grafton en Ballina naar Byron Bay, gelegen op het meest oostelijke puntje van Australië.

Op dag 3 heb je een vrije dag, en deze kun je het beste vertoeven in een plaats zoals Byron Bay. Ga naar Cape Byron voor een prachtig uitzicht, ga kajakken met dolfijnen, surfen of een prachtige wandeling maken.

Dag 4 - Surfers Paradise & Brisbane

Vandaag laten we Byron Bay achter ons en rijden we door naar Brisbane. Voordat we daar aankomen gaan we natuurlijk wel even een kijkje nemen in het wilde Surfers Paradise. En ervaar hier een traditionele Aboriginal Cultural Experience. In Brisbane maken we met de groep ook nog een wandeling door de stad.

Dag 5 & 6 - Brisbane naar Fraser Island

Vandaag bezoeken we het mooie plaatsje Noosa waar je kunt wandelen in het Noosa National Park, voordat we aan boord gaan van de ferry naar Fraser Island. Dit is UNESCO werelderfgoed en ‘s werelds grootste zandeiland, deze plek is dus behoorlijk speciaal.

Fraser Island, we are ready!! Het eiland heeft een prachtige natuur met o.a. hoge zandduinen en meren. Je ziet de Seventy Five Mile Beach met het Maheno Wreck, Lake McKenzie, Central Station en het bijzondere Rainbow Beach. Neem een kleine weekendtas mee naar Fraser Island, omdat de bagageruimte beperkt is.

Dag 7 & 8 - Myella Farm

Na deze unieke ervaring reizen we het binnenland in voor een echte Outback ervaring: we verblijven op Myella Farm. Hier ervaar je het leven op een typische Aussie Boerderij. Je kunt hier koeien melken en optioneel paardrijden of motorrijden. Natuurlijk is er ook tijd om te relaxen bij het zwembad. ‘s Avonds genieten we van een echte outback zonsondergang tijdens het diner.

Op dag 8 ervaar je het echte leven van een Australische boer. Alle werkzaamheden die deze boer op een dag doet, ga jij vandaag ook doen! Vuile laarzen, melk je eerste koe, paardrijden en maak een wandeling rondom deze prachtige boerderij.

Dag 9 & 10 - Airlie Beach & Whitsundays

Vandaag komen we aan in Airlie Beach, de toegangspoort voor de adembenemende Whitsundays! Alle eilanden van de Whitsundays zijn gelegen in de Coral Sea. Bij aankomst gaan we direct aan boord van een zeilboot en varen we langs de mooie eilanden. We bezoeken onder andere Whitehaven Beach en gaan snorkelen in de Great Barrier Reef.

Aan het einde van dag 10 keren we terug in Airlie Beach voor een overnachting. Neem voor de overnachting een kleine weekendtas mee op de boot, omdat de bagageruimte beperkt is.

Dag 11 - Magnetic Island

We laten de Whitsundays achter ons en rijden in noordelijke richting naar Cairns. Voordat we in Cairns aankomen gaan we eerst nog naar Townsville voor Magnetic Island. Met de ferry varen we richting het ongerepte Magnetic Island. Bij aankomst maken we met de groep een wandeling door het bos. Daarna kun je het eiland met zijn vele stranden ontdekken, of relaxen bij het zwembad.

Dag 12 - Magnetic Island & Cairns

‘s Ochtends krijg je een rondleiding door het plaatselijke dierenpark, waar je een krokodil kunt kussen, een blauwtong hagedis kunt vasthouden en eventueel een koala kunt knuffelen. Terug op de Bruce Highway rijden we door naar onze eindbestemming Cairns. We zullen deze middag langs duizenden palmbomen rijden, genesteld tussen de Coral Sea en Great Divine. Nadat we hebben ingecheckt in het hotel en ons hebben opgefrist, gaan we wat eten en het nachtleven van Cairns ontdekken.

Dag 13 - Cairns

Je hebt twee dagen om alles in Cairns te ontdekken! Waarom zou je niet beginnen met een optionele Great Barrier Reef trip? Houd tijdens deze trip goed je ogen open voor een paar geweldige dieren; dan hebben we het natuurlijk over schildpadden, rifhaaien, roggen en nog veel meer!

Dag 14 - Uitchecken

Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar. Je kunt natuurlijk langer in Cairns blijven, wat we ook helemaal begrijpen. Je kunt hier namelijk ook raften, bungee jumpen en parachutespringen! Voor reisadvies kun je terecht bij de gids.

Extra Informatie

Ontmoetingsplaats

Je ontmoet de groep en stafleden in Sydney bij het Wake Up! Hostel en in Cairns bij het Ibis Hotel.

Accommodatie

Tijdens de jongeren groepsreis van Topdeck wordt er gebruik gemaakt van een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder een hotel, lodge, motel en boot. Het aantal personen in een kamer is afhankelijk van het type accommodatie. Voornamelijk verblijf je in een 4-persoonskamer met hetzelfde geslacht.

Reisverzekering & Visum

Voor een goede reisvoorbereiding, is het belangrijk dat je uitzoekt of je een goede reisverzekering hebt en vraag op tijd je visum aan. Meer informatie hierover kun je nalezen op de pagina Reisvoorbereiding Australië. Ook kun je hier direct je premie berekenen voor een Allianz reisverzekering en lees alles over het aanvragen van een visum via E-visums.nl

Lokale gids

De gidsen bieden je een waardevol inzicht in de lokale cultuur en geschiedenis. Ook praktische dingen kunnen ze regelen, zoals het boeken van optionele activiteiten en de beste plek om een biertje te drinken. Je maakt daar vrienden voor het leven!

Boek nu de East Coast Beachin’ Groepsreis

 • € 0,00
 • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.