Reizen door Australië tijdens je tussenjaar

Backpacken

Backpacken in Australië is voor alle soorten reizigers weggelegd. Je kunt reizen met een camper en op de mooiste campings staan, of stap op de Greyhound bus en verblijf in hostels. De meeste reizigers beginnen hun reis aan de oostkust van Australië in Sydney of Melbourne. Ontdek langs deze adembenemende kust het prachtige Great Barrier Reef, surf op de beste plekken en verken met een zeilboot de adembenemende Whitsundays. Daarnaast moet je ook het avontuur op Fraser Island aan gaan, en wat denk je van een 14.000FT tandem skydive met het mooiste uitzicht! De Outback van Australië is magisch, zeker als je iedere avond de heldere sterrenhemel kunt bewonderen. Alice Springs en Darwin zijn leuke steden, maar het hoogtepunt is natuurlijk Kakadu National Park, Uluru Rock, Kings Canyon en de Kata Tjuta.

Hop-on Hop-off

Backpacken in Australië betekent ook nieuwe ervaringen en vrienden maken voor het leven! Kies voor een hop-on hop-off Greyhound buspas inclusief activiteiten langs de oostkust en outback! Jij bepaalt zelf waar je in- en uitstapt en wanneer je een activiteit gaat doen. De buspassen zijn 6 tot 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. Daarnaast beschikken alle bussen over Wifi, panoramische ramen en USB aansluiting. Wil je meer vrijheid en zijn er andere activiteiten die je graag wilt doen? Check dan onze Reis op Maat pagina. Het Oak Team stippelt samen met jou, de ultieme reis door Australië samen.

Jongeren Groepsreizen

Heb je niet veel tijd of start je het avontuur in Australie liever in een groep, kies dan een gave groepsreis speciaal voor jongeren. De groep bestaat uit internationale reizigers tussen de 18 en 30 jaar. Je kunt kiezen uit verschillende groepreizen, dus voor elk budget is er wel een tour beschikbaar. De populairste groepsreis is de Island Suntanner Tour, want deze start in Sydney of Cairns en eindigt in Cairns of Sydney. Tijdens deze roadtrip ga je met de groep naast de belangrijke bezienswaardigheden ook een nacht verblijven op een typische Australische boerderij. Daarnaast brengt de gids je naar plekken waar de gewone toerist niet snel komt. Na de reis kun je eventueel met een mede-reisgenoot verder gaan reizen. Heb je meer tijd en budget dan kun je de tour uitbreiden met Alice Springs en/of Darwin. Kies dan voor de jongeren groepsreis Outback Adventure of Beach & Bush.

Regelen voor vertrek

Als je door Australië wilt reizen, dan heb je een toeristenvisum nodig. Via de Australische immigratiedienst kun je online gratis een e-visitor visum aanvragen. Wil je het reizen combineren met werken, dan is het verplicht om een working holiday visum aan te vragen. Binnen vier werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies voor de beste en meest uitgebreide globetrotter reisverzekering met 10% korting.

Individueel Hop-on Hop-off

Reis op Maat Australie
Hop-On Hop-Off Oostkust

Sydney To/From Cairns
Vanaf €1295,-

Bekijk Pakket
Melbourne
Hop-On Hop-Off Explorer

Melbourne To/From Cairns
Vanaf €1595,-

Bekijk Pakket
Cairns naar Darwin reizen Australie
Hop-0n Hop-off Ultimate

Darwin To/From Cairns
Vanaf €2395,-

Bekijk Pakket
Hippie Drift camper Camper huren Australie
Stel je individuele reis zelf samen

Kies zelf je vervoer, overnachtingen en activiteiten

Bekijk Reis op Maat

Jongeren Groepsreizen

Bondi - Jongeren Groepsreis Sydney
Jongeren Groepsreis
Sydney Explorer

Sydney en Bondi Beach
8 Dagen Vanaf €675,-

Bekijk Tour
Ultimate 8 tour Tasmanie
Jongeren Groepsreis
Tasmanië Ultimate

Hobart To Hobart
8 Dagen Vanaf €745,-

Bekijk Tour
Tropical Adventure tour Cairns - Brisbane
Jongeren Groepsreis
Tropical Adventure

Brisbane To/From Cairns
10 Dagen Vanaf €1595,-

Bekijk Tour
Island Suntanner
Jongeren Groepsreis
Island Suntanner

Sydney To/From Cairns
14 Dagen Vanaf €1995,-

Bekijk Tour
Outback Adventure Australie
Jongeren Groepsreis
Outback Adventure

Melboourne To/From Darwin
21 Dagen Vanaf €2595,-

Bekijk Tour
Beach & Bush tour
Jongeren Groepsreis
Beach and Bush

Sydney To Alice Springs
20 Dagen Vanaf €2895,-

Bekijk Tour

Buspassen & Hostelpassen

Greyhound Bus
Greyhound
Flexibele Buspas
Bekijk Buspassen
Greyhound Bus
Greyhound
Whimit Buspas
Bekijk Buspassen
Sydney YHA Harbour
Hostelpassen
Down Under
Bekijk Hostelpassen