Hop-on Hop-off reizen individueel

Backpacken in Australië betekent nieuwe ervaringen opdoen en vrienden maken voor het leven! Kies voor een samengestelde hop-on hop-off reis langs de oostkust of outback, inclusief activiteiten en een Greyhound buspas. Jij bepaalt zelf waar je in- en uitstapt en wanneer je een activiteit gaat doen. De flexibele buspas geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt.

Maak je reis helemaal compleet, door er een YHA hostelpas aan toe te voegen. En omdat voorbereiding het halve werk is, heeft Oak Travel hieronder alvast een aantal hop-on hop-off reizen samengesteld! Wil je meer vrijheid tijdens het backpacken en zijn er andere activiteiten die je graag wilt doen? Check dan onze Reis op Maat pagina. Het Oak Travel Team stelt met jou een ultieme reis door Australië samen.

Jongeren Groepsreizen

Heb je niet veel tijd of start je het avontuur in Australië liever in een internationale groep, kies dan voor een jongeren groepsreis. Je kunt kiezen uit verschillende groepreizen, en voor elk budget is er wel een tour beschikbaar. Met name de East Coast Beachin’ tour is erg populair onder de backpackers, deze groepsreis start in Sydney en eindigt in Cairns of andersom.

Heb je meer tijd en budget dan kun je de tour uitbreiden naar Alice Springs en/of Darwin. Kies dan voor de jongeren groepsreis Outback Adventure of de Beach ‘n Bush Groepsreis. Doordat je reist met een internationale groep, maak je snel contact met andere reizigers en je ervaart ook nog eens het beste van Australië! Wil je groepsreizen combineren of zit jouw trip er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij stellen een ultieme groepsreis voor je samen.

Individueel Hop-on Hop-off

Jongeren Groepsreizen

Buspassen & Hostelpassen