Reizen door Australië tijdens je tussenjaar

Backpacken met de Hop-on Hop-off Greyhound bus

Backpacken in Australië betekent nieuwe ervaringen en vrienden maken voor het leven! Kies voor een hop-on hop-off Greyhound buspas inclusief activiteiten langs de oostkust en outback! Jij bepaalt zelf waar je in- en uitstapt en wanneer je een activiteit gaat doen. De hop-on hop-off buspas geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. En omdat voorbereiding het halve werk is, heeft Oak Travel alvast voor jou een aantal hop-on hop-off buspassen gecombineerd met de beste tours! Bekijk ze hieronder!

Wil je meer vrijheid tijdens het backpacken en zijn er andere activiteiten die je graag wilt doen? Check dan onze Reis op Maat pagina. Het Oak Team stippelt samen met jou, de ultieme reis door Australië samen.

Jongeren Groepsreizen

Heb je niet veel tijd of start je het backpackers avontuur in Australië liever in een groep, kies dan voor een jongeren groepsreis. Je kunt kiezen uit verschillende groepreizen, en voor elk budget is er wel een tour beschikbaar. De meest populaire groepsreis is de East Coast Beachin’ Tour, deze start in Sydney en eindigt in Cairns of vise versa.

Heb je meer tijd en budget dan kun je de tour uitbreiden naar Alice Springs en/of Darwin. Kies dan voor de jongeren groepsreis Outback Adventure of Beach & Bush.

Buspassen en Hostelpassen

Je hoeft niet de gehele reis van te voren vast te leggen om alles van Australië te kunnen ontdekken. Leef in het moment en kies voor de Greyhound bus! De bussen beschikken over Wifi, panoramische ramen en USB aansluiting. Reis mee op het Greyhound netwerk, waar jij maar wilt. Iedere route, iedere richting, zonder limiet. Streep je bucket list af aan de oostkust en verken de outback… Hier begint jouw Aussie Adventure!

Individueel Hop-on Hop-off

Jongeren Groepsreizen

Buspassen & Hostelpassen