BACKPACKEN
IN AUSTRALIË

HOP-ON HOP-OFF

Backpacken in Australië is populair onder alle soorten reizigers. Reizen betekent ook nieuwe ervaringen en vrienden maken voor het leven! Kies voor de hop-on hop-off Greyhound bus inclusief activiteiten langs de oostkust en outback! Jij bepaalt zelf waar je in- en uitstapt en wanneer je een activiteit gaat doen. De buspassen zijn 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. Daarnaast beschikken alle bussen over Wifi, panoramische ramen en USB aansluiting.
De flexibele buspassen van Loka zijn perfect voor de backpackers. Je reist tijdens dit avontuur niet alleen met de Loka bus, maar ook met het Australische openbaar vervoer. Daarnaast is er op bepaalde tijden en dagen een gids aanwezig voor activiteiten.

REIS OP MAAT

Wil je meer vrijheid en zijn er andere activiteiten die je graag wilt doen? Check dan onze Reis op Maat pagina. Het Oak Team stippelt samen met jou, de ultieme reis door Australië samen.
Ben je nog niet zeker van je reisschema door Australië? Geen probleem! Je reisschema uitwerken tijdens het reizen is ook heel leuk namelijk. Kies dan voor een Greyhound buspas en ook super makkelijk is een YHA hostelpas. Maak een keuze uit het aantal kilometers, of als je al weet hoe je wilt gaan reizen, kies dan voor een flexibele hop-on hop-off buspas van bijvoorbeeld Sydney naar Cairns. Met de YHA flexibele hostelpas kun je minimaal 10 nachten in verschillende YHA hostels door heel Australië verblijven. Met deze pas krijg je toegang tot meer dan 80 YHA hostels in Australië en ontvang je een 1-jarige YHA lidmaatschap.

REGELEN VOOR VERTREK

Als je door Australië wilt reizen, dan moet je beschikken over een toeristenvisum. Je kunt dit regelen bij de Australische immigratiedienst, door een gratis e-visitor visum aan te vragen. Wil je het reizen combineren met werken, dan moet je een working holiday visum aanvragen. Binnen vier werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies bijvoorbeeld voor een globetrotter reisverzekering van Allianz. Je bent tijdens je ultieme reis dan maximaal 24 maanden verzekerd.

optimized-l560-kaikoura-beach-canterbury-camilla-stoddart-1-e1473522693782

REIS OP MAAT

AUSTRALIË

STEL JE EIGEN REIS SAMEN!

Fraser Island tour shipwreck

HOP ON HOP OFF

EXPERIENCE

SYDNEY TO/FROM CAIRNS | VANAF €1295,-

Alice Springs

HOP ON HOP OFF

ADVENTURE

CAIRNS TO/FROM DARWIN | VANAF €2745,-

ranch

LOKA

FLEXIBELE PAS

SYDNEY TO CAIRNS | VANAF €785,-

aussie-boerderij-koeien

LOKA

FLEXIBELE PAS

CAIRNS TO SYDNEY | VANAF €549,-

Kilometer buspas Greyhound Bus Australia

FLEXIBELE

GREYHOUND BUSPAS

VANAF €289,-

Kilometer buspas Greyhound

KILOMETER

GREYHOUND BUSPAS

VANAF €325,-

Sydney Harbour YHA

HOSTELPASSEN

DOWN UNDER

VANAF €249,-