Reizen door Australië tijdens je tussenjaar

Backpacken

Backpacken in Australië is voor iedereen weggelegd. Je kunt reizen met een camper en op de beste campings staan, of stap op de Greyhound bus en verblijf in hostels. De meeste reizigers beginnen hun reis aan de oostkust van Australië in Sydney of Melbourne. Ontdek langs de kust het prachtige Great Barrier Reef, surf op de beste plekken en verken met een zeilboot de adembenemende Whitsundays. Daarnaast moet je ook het avontuur op Fraser Island per 4WD aan gaan en uit een vliegtuig springen tijdens een 14.000FT tandem skydive. De Outback van Australië is magisch, zeker als je iedere avond de heldere sterrenhemel kunt bewonderen. Alice Springs en Darwin zijn leuke steden, maar het hoogtepunt is natuurlijk de Uluru Rock, Kings Canyon en de Kata Tjuta.

Hop-on Hop-off

Backpacken in Australië is populair onder alle soorten reizigers. Reizen betekent ook nieuwe ervaringen en vrienden maken voor het leven! Kies voor de hop-on hop-off Greyhound bus inclusief activiteiten langs de oostkust en outback! Jij bepaalt zelf waar je in- en uitstapt en wanneer je een activiteit gaat doen. De buspassen zijn 12 maanden geldig vanaf de eerste dag dat je op de bus stapt. Daarnaast beschikken alle bussen over Wifi, panoramische ramen en USB aansluiting.

Reis op Maat

Wil je meer vrijheid en zijn er andere activiteiten die je graag wilt doen? Check dan onze Reis op Maat pagina. Het Oak Team stippelt samen met jou, de ultieme reis door Australië samen.
Ben je nog niet zeker van je reisschema door Australië? Geen probleem! Je reisschema uitwerken tijdens het reizen is ook heel leuk namelijk. Kies dan voor een Greyhound buspas en ook super makkelijk is een YHA hostelpas. Maak een keuze uit het aantal kilometers, of als je al weet hoe je wilt gaan reizen, kies dan voor een flexibele hop-on hop-off buspas van bijvoorbeeld Sydney naar Cairns. Met de YHA flexibele hostelpas kun je minimaal 10 nachten in verschillende YHA hostels door heel Australië verblijven. Met deze pas krijg je toegang tot meer dan 80 YHA hostels in Australië en ontvang je een 1-jarige YHA lidmaatschap.

Regelen voor vertrek

Als je door Australië wilt reizen, dan moet je beschikken over een toeristenvisum. Je kunt dit regelen bij de Australische immigratiedienst, door een gratis e-visitor visum aan te vragen. Wil je het reizen combineren met werken, dan moet je een working holiday visum aanvragen. Binnen vier werkdagen ontvang je een goedkeuring, mits je geen crimineel verleden hebt. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies bijvoorbeeld voor een globetrotter reisverzekering van Allianz. Je bent tijdens je ultieme reis dan maximaal 24 maanden verzekerd.

Reis op Maat Australie
Hop-On-Hop-Off Oostkust

Sydney To/From Cairns
Vanaf €1295,-

Bekijk Pakket
Melbourne
Hop-On-Hop-Off Explorer

Melbourne To/From Cairns
Vanaf €1525,-

Bekijk Pakket
Cairns naar Darwin reizen Australie
Hop-0n Hop-off Outback

Darwin To/From Cairns
Vanaf €2725,-

Bekijk Pakket
Hippie Drift camper Camper huren Australie
Stel Je Australië Reis Zelf Samen

1 Tot 12 maanden
Vanaf €49,-

Bekijk Mogelijkheden
Island Suntanner
Island Suntanner
Jongeren Groepsreis

Sydney To/From Cairns
Vanaf €1899,-

Bekijk Tour
Beach & Bush tour
Beach & Bush
Jongeren Groepsreis

Sydney to Alice Springs
Vanaf €2699,-

Bekijk Tour
Outback Adventure Australie
Outback Adventure
Jongeren Groepsreis

Melbourne to Darwin
Vanaf €2299,-

Bekijk Tour
Werken en reizen boerderijwerk Australië
Outback Boerderij
Cursus

Tamworth – Tamworth
Vanaf €499,-

Bekijk Cursus
Greyhound Bus
Greyhound Flexibele Buspas
Bekijk Buspassen
Greyhound Bus
Greyhound Kilometer Buspas
Bekijk Buspassen
Sydney YHA Harbour
Hostelpassen Down Under
Bekijk Hostelpassen

Travelling

(n.) ‘the activity of moving or journeying from one place to another, esp to places far from home’