CAMPERS & AUTOHUUR
IN AUSTRALIË

VERVOER IN AUSTRALIË

Door de grote afstanden in Australië heb je vervoer nodig om te alles te kunnen ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een auto, camper of een flexibele hop-on hop-off buspas. Er zijn campers beschikbaar voor elk budget, zoals 2-persoons budget camper tot aan een luxe motorhome voor 6 personen. Kies voor de verschillende comfortabele auto’s van Jucy als je liever in hotels verblijft, of voor een flexibele hop-on hop-off buspas van Greyhound. De bus is namelijk perfect als je alleen reist en op zoek bent naar een reisgenoot.

CAMPER OF AUTO

Het populairste vervoersmiddel in Australië is natuurlijk de camper. Je kunt voor ieder budget een camper of een auto huren. De budget camper is speciaal ontworpen voor reizigers die een goedkope maar toch comfortabele camper willen huren. De hi-top camper is net wat luxer, heeft meer lengte en je kunt in de camper staan. Beschik je over iets meer budget, huur dan de 2 berth camper. De motorhome voor 4 of 6 personen is ideaal voor gezinnen en stelletjes. Huur je een motorhome dan is dit inclusief een douche, toilet, luifel, koelkast, vriezer, gasfornuis en magnetron.

REGELEN VOOR VERTREK

Als je door Australië wilt reizen, dan moet je beschikken over een toeristenvisum. Je kunt dit regelen bij de Australische immigratiedienst, door een gratis e-visitor visum aan te vragen. Zorg er ook voor dat je een reisverzekering regelt, kies bijvoorbeeld voor de uitgebreide reisverzekeringen van Allianz. Wat betreft de verzekering van je camper, is als je een camper huurt met het minste risico, dan is je camper allrisk verzekerd.

Spaceships campervan

SPACESHIPS

BETA CAMPER

2 VOLWASSENEN | VANAF €29,-

Budget Deluxe

HIPPIE

DRIFT CAMPER

2 VOLWASSENEN | VANAF €31,-

Hi-Top Camper

HIPPIE

HI-TOP CAMPER

2 VOLWASSENEN & 1 KIND | VANAF €34,-

Condo Camper Jucy

JUCY

CONDO CAMPER

4 VOLWASSENEN | VANAF €39,-

Exterieur camper

CHEAPA

2 BERTH CAMPER

2 VOLWASSENEN | VANAF €47,-

Endeavour Camper

APOLLO

ENDEAVOUR CAMPER

2 VOLWASSENEN & 2 KINDEREN | VANAF €48,-

Camper Four Berth

APOLLO

EURO CAMPER

4 VOLWASSENEN | VANAF €62,-

Camper Britz Frontier

BRITZ

FRONTIER CAMPER

6 VOLWASSENEN | VANAF €69,-

original

JUCY

AUTO’S

5 VOLWASSENEN | VANAF €15,-